Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πως κατάντησες έτσι ρε Μίλαν; 3άρα σου έριξε ο Τσιμίκας

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Είδα χθες το ματσάκι Μίλαν Vs Λίβερπουλ. Μιλάμε για κατάντια η πρώην ομάδα του Μπερλουσκόνι. Οι «Ροσσονέροι» δεν θυμίζουν σε τίποτα την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Σαν να βλέπεις μια μικρομεσαία ομάδα της Premier League. Πάρτι έκανε ο Τσιμίκας μέσα στο «Σαν Σίρο». Τους πέταξε τρία γκολάκια και άντε γειά.

Κρίμα για μια τόσο ιστορική ομάδα με 7 πρωταθλητριών (1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003, 2007) να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Μόνο αυτός ο Λεάο έξω δεξιά ξεχώριζε, οι υπόλοιποι ήταν για τα μπάζα. Η Λίβερπουλ έκανε 20 τελικές την ώρα που η Μίλαν έκανε 4. Αυτό τα λέει όλα. 

Αυτό το νέο Champions League δεν μπορώ να το καταλάβω. Παίζουν όλοι με όλους! Και γίνεται λέει μια ειδική βαθμολογία που περνούν οι πρώτοι 8 και οι υπόλοιποι παίζουν πλέι-οφ, ενώ οι τελευταίοι πάνε σπίτια τους. Μπέρδεμα! Κρίμα που δεν έχουμε μια Ελληνική ομάδα στα αστέρια. Θα μου πεις και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πήγε στους Ομίλους τι κατάλαβε; Έφαγε 9 γκολ μέσα στην Μπάγερν και έγινε ρεζίλι σε όλη την ευρώπη. Είδα τον Μίσιτς και τον λυθήθηκα!

1 σχόλιο:

  1. Τι κρίμα ? αφού ήταν ο Μπαοκ,και μην λυπάσαι την Ντιναμό Ζάγκρεμπ τουλάχιστον αυτή παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ