Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια και Νάουσα στην κλήρωση του τοπικού - Πού καταντήσαμε!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα ένα δημοσίευμα του veriotis.gr με τίτλο «ΕΠΣ Ημαθίας: Πότε θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι Βέροια Vs Νάουσα - Δείτε το πρόγραμμα» και πραγματικά βούρκωσαν τα μάτια μου. Φαντάζομαι, όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και χιλιάδων φιλάθλων των δύο αυτών ομάδων. Πόνεσε η καρδιά μου!

Ποιος να το φανταζόταν, πριν από λίγα χρόνια, πως Βέροια και Νάουσα θα έπαιζαν στην Α' ΕΠΣ; Τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα, που λυγίζει ακόμα και ο πιο σκληρός οπαδός. 

Είναι δυνατόν η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά», που προσκύνησε μπροστά της κοτζάμ Ολυμπιακός, να παίζει στα τοπικά; Είναι δυνατόν η μεγάλη Νάουσα των Τσιάρτα, Λάκη, Μάρκου, Κυζερίδη, Σαμπάνη, Τρούπκου και τόσων άλλων παικταράδων, να παίζει με αντιπάλους χωριά του κάμπου; 

Είναι σκληρό! Πως τα φέρνει έτσι η ταναπού η ζωή; Και όμως όλοι εμείς θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την τωρινή κατάσταση και να βοηθήσουμε τους δύο συλλόγους. Να αγοράσουμε όλοι διαρκείας. 

Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του. Μακάρι να ξαναδούμε τη Βέροια στην Α' Εθνική. Το κόβω δύσκολο για τα επόμενα 5-10 χρόνια. Όπως επίσης και για τη Νάουσα. Μακάρι να βρούνε τον δρόμο τους...

20 σχόλια:

  1. Η Βέροια έχει λαό, ιστορία, διοίκηση! Σε 3 χρόνια θα είναι Α΄ Εθνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ..

      Διαγραφή
    2. Σε 30. ήθελες να πεις. Σούφυγε ένα μηδενικό.

      Διαγραφή
    3. Ποιά διοίκηση ρε γραφικέ το παιδάκι που μέχρι πέρυσι δεν ήξερε που πέφτει το γήπεδο; Σοβαρέψου άντε μιλάμε για τον αφανισμό μιάς ιστορικής ομάδας

      Διαγραφή
    4. Γραφικός είσαι και φαίνεσαι! Ο Αγάπιος πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα!

      Διαγραφή
    5. 12Σεπτεμβρίου 2024 10:23 Σε πονάει πολύ που η Βέροια θα γυρίσει σε λίγα χρόνια στην Α Εθνική! Ακούς Βέροια και τρέχεις!

      Διαγραφή
    6. 12 Σεπτεμβρίου 2024 10:23 Εσένα σε πονάει πολύ που η Βέροια θα είναι σε λίγα χρόνια στην Α εθνική! Πονάς; Περαστικά!

      Διαγραφή
    7. 12 :45 13 Σεπτεμβρίου! Η Βασίλισσα είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αφανίζονται ποτέ! Σε λίγα χρόνια θα είναι πάλι στην Α εθνική!

      Διαγραφή
    8. 12 Σεπτεμβρίου 8:58 Σε πονάει πολύ που η Βασίλισσα θα γυρίσει σε λίγα χρόνια στην Α εθνική! Ακούς Βέροια και τρέχεις!

      Διαγραφή
  2. Ωραια παιχνηδια θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάντια αυτή, διότι περί κατάντιας πρόκειται, είναι απόρροια των επιλογών που συντελέστηκαν τα προηγούμενα χρόνια..... Τι δεν καταλαβαίνετε??? κερδοσκόποι, καιροσκόποι,στοιχηματζίδες, ποδοσφαιρικές κλίκες (αγκιστρωμένες σε μία συγκεκριμένη ομάδα ξέρετε ποια εννοώ και μην κάνετε πώς δεν καταλαβαίνετε).....
    Δεν υπάρχει άμεση λύση στον ορίζοντα...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς; δεν βγάζει νόημα αυτό που λες!

      Διαγραφή
    2. Η Βασίλισσα είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στην Α εθνική!

      Διαγραφή
  4. Η ΒΕΡΟΙΑ ποτέ δεν είχε τον "φίλαθλο λαό" που την ακολουθούσε την δεκαετία του '70 κι αρχές του '80. Την εποχή Τσαμήτρου, μόλις και μετά βίας μαζεύτηκαν 600-700 φίλαθλοι στη φιέστα ανόδου. Κάτι πήγε να γίνει για επανασύνδεση ομάδας και φιλάθλων στα μπαράζ με Λαμία και Λιβαδιά. Αν και όταν ξαναδημιουργηθούν παρόμοιες συνθήκες, τότε υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για επανεκκίνηση. ΑΝ και ΟΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις; Η Βέροια πάντα είχε τον κόσμο μαζί της! Δεν ισχύουν αυτά που λες! Η Βασίλισσα έχει ξεκινήσει ήδη την επανεκκίνηση! Σε 3 χρόνια θα είναι στην Α εθνική!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Τι λες; Ο Αγάπιος έχει ρίξει πολύ χρήμα στην ομάδα! Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην Α εθνική!

      Διαγραφή
    2. Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ 1966 ‧ Κωμωδία/Μιούζικαλ

      Διαγραφή
    3. Ποίος ξυπόλητος πρίγκιψ ρε τραγικέ! Το χρήμα που έριξε ο Αγάπιος είναι πάρα πολύ! Η Βασίλισσα σε λίγα χρόνια θα είναι στην Α εθνική!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ