Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Pitos Group»: Καλή σχολική χρονιά με σωστό εξοπλισμό

Η «Pitos Group» σας εύχεται καλή σχολική χρονιά, με τον σωστό εξοπλισμό για κάθε σας ανάγκη! Στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στρατού 33 (τηλ: 2331074490) θα βρείτε μια πλούσια γκάμα προϊόντων για να εξοπλίσετε το γραφείο και το σπίτι σας, εξασφαλίζοντας άνεση και λειτουργικότητα.

Επιλέξτε χρονοδιακόπτες, πρίζες και πολύπριζα που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, επιτραπέζια φωτιστικά και φωτιστικά γραφείου για άνετη και αποδοτική μελέτη, καθώς και πορτατίφ για ζεστό και χαλαρωτικό φωτισμό.

Όλα τα προϊόντα διατίθενται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, διατηρώντας πάντα υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. 

Η «Pitos Group» σας εγγυάται ότι κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο να διαρκεί, προσφέροντας κορυφαίες λύσεις για την καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε σήμερα τον εξοπλισμό που χρειάζεστε και ξεκινήστε τη χρονιά με αυτοπεποίθηση και στιλ, πάντα με την ασφάλεια και την ποιότητα που μόνο η Pitos Group προσφέρει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την εταιρεία και τα προϊόντα της, αλλά και για on-line αγορές επισκεφθείτε www.pitosgroup.gr

PITOS GROUP

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Δευτέρα, Τετάρτη 08:00-17:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:00-20:30
  • Σάββατο 8:00-15:00

Στην Pitos Group θα βρείτε τα πάντα γύρω από το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τις νέες τεχνολογίες ώστε να δημιουργήσετε τον ιδανικό οικιακό ή επαγγελματικό χώρο!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ