Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιστοί από την Κουλούρα στο σπίτι του Αγίου Παΐσιου στην Κόνιτσα

Η ενορία του Αγίου Γεωργίου Κουλούρας πραγματοποίησε μια υπέροχη προσκυνηματική εκδρομή στην Κόνιτσα, προσφέροντας στους πιστούς μια μοναδική πνευματική εμπειρία. Η πρώτη στάση ήταν στο σπίτι του Αγίου Παΐσιου, όπου οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την ευλογία του μεγάλου σύγχρονου Αγίου και να μάθουν για τη ζωή του. 


Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν την Παναγία Μολυβδοσκεπαστή, ένα μοναστήρι γεμάτο ιστορία και πνευματικότητα. Η εκκλησία αυτή, με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της και την ιστορική σημασία, ενέπνευσε ευλάβεια και συγκίνηση. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι προσκυνητές πέρασαν και από το περίφημο γεφύρι της Κόνιτσας, απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης και την ηρεμία του τοπίου. 


Τέλος, η ομάδα επισκέφτηκε τα Γιάννενα, όπου συνδύασαν την πνευματική αναζήτηση με την πολιτιστική εμπειρία. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προσφέροντας στους συμμετέχοντες χαρά και πνευματική ανάταση.

1 σχόλιο:

  1. Βοήθεια σας. Η Κουλουρα μόνο πιστές έχει; Έναν πιστομονο έχει εκτός αν είναι ο οδηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ