Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πιστοφίδης Κατασκευαστική»: Υπηρεσίες μηχανικού με εμπειρία και αξιοπιστία

Η εταιρεία «Πιστοφίδης Κατασκευαστική» προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανικού, συνδυάζοντας εμπειρία, αξιοπιστία και εξειδίκευση στον τομέα των κατασκευών. Με έδρα τη Βέροια, παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας για την έκδοση οικοδομικών αδειών και τη διεκπεραίωση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας. 

Η ομάδα μας διαθέτει εκτενή εμπειρία στην τακτοποίηση αυθαιρέτων, καθώς και στην παροχή βεβαιώσεων μηχανικού για τη μη ύπαρξη αυθαιρέτων, εξασφαλίζοντας την τήρηση της νομοθεσίας και την ορθή χρήση των ακινήτων.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ), που είναι απαραίτητα για την ενοικίαση ή πώληση ακινήτων, καθώς και την έκδοση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου (ΗΤΚ), που διασφαλίζει τη νομιμότητα και την ασφάλεια των κτιρίων. 

Είμαστε, επίσης, ειδικοί στην απόκτηση αδειών λειτουργίας καταστημάτων, εξυπηρετώντας επιχειρηματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δραστηριότητά τους χωρίς καθυστερήσεις.


Η «Πιστοφίδης Κατασκευαστική» στοχεύει να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που συμβαδίζουν με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

Ιουστινιανού 2, Βέροια τηλ. 23310 20656
www.pistofidis-kataskeuastiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ