Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πύρινος λόγος» του Βαμβακίδη στο Μακροχώρι: «353.000 Πόντιοι σας βλέπουν από εκεί ψηλά και σας καμαρώνουν!»

Έκανε «άνω-κάτω» την εκδήλωση, έβαλε ακόμα και τους συνεργάτες του να χορέψουν «Σέρρα» - «Είναι παλαλός αούτος ο Πόντιος» έλεγε ο κόσμος!


Σε Ποντιακούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου το Μακροχώρι. Ο Τάκης Βαμβακίδης πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση «Άθρωπος 'σ σο σπελ'» και ανέβασε την διασκέδαση στα ύψη. 

Ο Πόντιος καλλιτέχνης, με τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει, ξεσήκωσε τους θεατές και τους παρακίνησε να σηκωθούν από τις καρέκλες τους και να χορέψουν. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει ακόμα και από τους άμεσους συνεργάτες του, στα φώτα και στον ήχο, να ανέβουν επί σκηνής και να χορέψουν «Σερανίτσα». 


Την ώρα που η πίστα γέμισε, ο καλλιτέχνης πήρε το μικρόφωνο και ανέφερε: «Εδώ δεν υπάρχουν ηλικίες. Ζήτω η νεολαία μας! Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου για το σημαντικό έργο που επιτελεί. Αυτό που γίνεται τώρα εδώ στο Μακροχώρι, δεν συμβαίνει πουθενά. Χορέψτε Πόντιοι και να ξέρετε πως 353.000 ψυχές που ζητούν δικαίωση, σας κοιτούν από εκεί ψηλά και σας καμαρώνουν!»


Μετά το τέλος της παράστασης, ο Τάκης Βαμβακίδης, δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τον κόσμο και να μοιράζει αγκαλιές και φιλιά. Όπως ανέφερε ο κόσμος από κάτω: «Είναι παλαλός αούτος ο Πόντιος, γι' αυτό και τον αγαπάμε τόσο πολύ!».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ