Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποτροπιασμός στο κέντρο της Βέροιας: Πέταξαν κλουβί με νεκρό κουνελάκι στα σκουπίδια!


Ένα θλιβερό θέαμα αντίκρισαν όσοι περνούσαν χθες από την οδό Παστέρ με Κωττουνίου γωνία, στο κέντρο της Βέροιας. Δίπλα στον κάδο σκουπιδιών, κάποιος είχε παρατήσει ένα μικρό κλουβί με ένα νεκρό κουνελάκι!

Μια εικόνα που σε γεμίζει θλίψη και απογοήτευση για την αδιαφορία των ανθρώπων που το άτυχο κουνελάκι ζούσε στο σπίτι τους, κάποτε ζωηρό και χαριτωμένο, να τους προσφέρει χαρά και συντροφιά και τώρα να βρίσκεται πεταμένο, άψυο δίπλα στα σκουπίδια.

Παρατηρώντας την εικόνα αυτή, διαπιστώνει κανείς την ακόμα μεγαλύτερη φρίκη. Το κουνελάκι έμοιαζε εγκαταλειμμένο από καιρό και μη φροντισμένο από την «οικογένειά» του, με πολύ μακρυά νύχια και απεριποίητο, ενώ αυτοί που το πέταξαν με τόση ευκολία στα σκουπίδια, το άφησαν μέσα στο κλουβί με το μπολάκι του, κάποια υπολείμματα τροφής και κάποια παιχνίδια, σαν να ήθελαν να το ξεφορτωθούν «πακέτο», με ό,τι αξεσουάρ συνόδευε την διαμονή του στο σπίτι.

*Την φωτογραφία ανέβασε η Δικηγόρος Ιωάννα Δουκίδου

11 σχόλια:

  1. Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα,για το κουνέλι κάνετε τόση φασαρία,ημαρτον υπάρχουν άνθρωποι νηστικοί και άρρωστοι,για να συνέλθετε λίγο, κοιτάξτε γύρω σας.Μου γίνατε όλοι φιλοζωοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς φαίνεται ότι είσαι σκατόψυχος. Σου εύχομαι ολόψυχα να σαπίσεις!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί γράφεις ανώνυμα; Φοβάσαι να δείξεις ποιος είσαι;

      Διαγραφή
    3. Αυτοί που πέταξαν στα σκουπίδια το κουνέλι αφήνουν με την ίδια ευκολία και ανθρώπους αβοήθητους, νηστικούς και παρατημένους. Εσείς πιστεύετε πως υπαρχουν άνθρωποι που κακοποιούν ζώα αλλά βοηθούν ανθρώπους; Αν έχεις αγάπη, την έχεις για ολους, ανθρώπους και ζώα.

      Διαγραφή
    4. Φαίνετε από την απάντηση για τι αντίληψη μιλάμε! Έγινε κάποια σύγκριση με τ ανθρώπους; Εξυπνάκια.Θεμα ανθρωπιάς και υγιεινής όπως είπαν !Ανιδεοι κομπλεξικοί σχολιάζετε χωρίς λόγο

      Διαγραφή
  2. ντροπή!θέμα ανθρωπιάς πρώτα και υγιεινής μετέπειτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορούσαν να καλέσουν το πλησιέστερο γραφείο κηδειών.Και για πιο γρήγορα τον Παλαιό Κώστα να έρθει με το ελικόπτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά αυτήν την ανοησία την είπατε και σε φίλους σας και γέλασαν;;;

      Διαγραφή
  4. Ζητάνε τα παιδιά μας ένα ζωάκι. Εμείς επειδή ήμαστε "καλοί γονείς" τους κάνουμε το χατίρι. Το ζωάκι θέλει όμως φροντίδα και κάποια μέρα κουραζόμαστε να το φροντίζουμε. Τι κάνουμε λοιπόν; Το παρατάμε όπου να είναι χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες για το ζώο αλλά ούτε και για τους συμπολίτες μας και γεμίζει η πόλη με αδέσποτα και ενίοτε με πτώματα όπως αυτό της φωτογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά πέταξε το κουνέλι; Θα μπορούσε να το κάνει στιφάδο και να βάλει το κλουβί για πούλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά αυτήν την ανοησία την είπατε και σε φίλους σας και γέλασαν;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ