Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασοκτσήδικη συνάντηση στο κέντρο της Βέροιας - Στήριξη στην υποψηφιότητα του Ανδρουλάκη

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο προεκλογικός αγώνας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Καθημερινά, τα τηλέφωνα και οι συναντήσεις έχουν πάρει «φωτιά», με τους υποψηφίους να παίζουν τα... ρέστα τους για την τελική επικράτηση. Η μάχη θα είναι αμφίρροπη και θεωρείται σίγουρο πως θα πάμε σε επαναληπτικές εκλογές. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια πολιτική συνάντηση μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις «Camares» για την στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Παρ' ότι δεν καλέστηκαν οι δημοσιογράφοι, ούτε υπήρξε κάποια γενική πρόσκληση, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο μαγαζί και συνομίλησαν για τις πολιτικές εξελίξεις.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του εκπροσώπου τύπου ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη Θανάση Γλαβίνα.

Στην συνάντηση ήταν επίσης ο Λευτέρης Καρχιμάκης και ο Χρήστος Παπαστεργίου. Το παρών έδωσαν αρκετά μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Γραμματέας Σάββας Τσιχλακίδης, αλλά και αυτοδιοικητικοί από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα μαλιστα. ΣΩΘΗΚΑΜΕ. Αντε βρε Ανδρουλακη κοιμησου ησυχος, και θα σε < σωσουν > ολοι αυτοι. Μονο που οταν ξυπνησεις, θα συνεχιζεις να κανεις καλα, αυτο που εκανες τοσα χρονια τωρα. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. Κατι τετοια βλεπουμε, και μετα καταλαβαινουμε, γιατι το Stoiximan δινει αποδωσει στον Δουκα 1.75 και στον Ανδρουλακη 2.25 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ