Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολύ κόσμο, κέφι και χορό το Παραδοσιακό Αντάμωμα στην Άμμο


Η παράδοση γλέντησε για ακόμα μια χρονιά στην Άμμο Βέροιας, με το «Παραδοσιακό Αντάμωμα» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άμμου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024.

Έπειτα από αναβολές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η ημερομηνία βρέθηκε και ο καιρός τελικά ήταν ιδανικός για να διοργανωθεί μια όμορφη βραδιά με χορό, φαγητό και ποτό


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο εφημέριος της Άμμου πάτερ Νικηφόρος Γιαννόπουλος και εκ μέρους του δήμου Βέροιας, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βοργιάδης.


Δεκάδες ήταν οι εθελοντές του Συλλόγου Άμμου, που από νωρίς οργάνωσαν άψογα το χώρο, ενώ πολλοί από αυτούς είχαν αναλάβει χρέη ψήστη και σέρβις, για να μπορέσει ο κόσμος να απολαμβάνει καλό φαγητό και ποτό όλη τη βραδιά.


Το κέφι δεν άργησε να ανάψει και μετά τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου τη σκυτάλη πήρε ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε κυρίως με Μικρασιάτικους χορούς από το μουσικό σχήμα: Κουτσιμανής Ιορδάνης, τραγούδι, ούτι / Τσιρώνης Γεώργιος, κλαρίνο / Κουτσιμανή Άννα, λαούτο / Αλαΐτσης Νίκος, αρμόνιο / Τσιρώνης Απόστολος, κρουστά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ