Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλο παραδοσιακό γλέντι αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι στη Ραχιά


«Απόψε μέσα στη Ραχιά ήρθε μια παρέα, να πιει και να γλεντήσει και να περάσει ωραία...»

Μια αξέχαστη δημοτική και ποντιακή βραδιά με χορό, φαγητό και διασκέδαση, διοργάνωσε για 5η χρονιά ο Πολιτιστικός Φιλαθλητικός Όμιλος Ράχης, για να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι. Η βραδιά διοργανώθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Ραχιάς που, παρά την βροχή που έριξε το απόγευμα, γέμισε με πολύ κόσμο που απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά.


Χάρη στο μεράκι και την δουλειά των μελών του Συλλόγου, με το που σταμάτησε η βροχή, ο χώρος ετοιμάστηκε, τα τραπεζοκαθίσματα σκουπίστηκαν, άναψαν τα κάρβουνα και ετοιμάστηκε η σκηνή, με τον Σύλλογο να υποδέχεται εκατοντάδες κόσμου που επέλεξε να αποχαιρετίσει τον Αύγουστο με τον καλύτερο τρόπο.


Η αρχή έγινε με το δημοτικό πρόγραμμα, με τους: Βασίλη Γκουτζιλίκα (τραγούδι), Γιώργο Γκουτζιλίκα (κλαρίνο), Άρη Γκουτζιλίκα (πλήκτρα), Βαγγέλη Τολίκα (ντραμς) και Αντώνη Στογιαννόπουλο (μπουζούκι) και συνεχίστηκε με το ποντιακό πρόγραμμα με τους: Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο τραγούδι, Φίλιππο Χαραλαμπίδη (λύρα), Δημήτρη Φουντουκίδη (πλήκτρα) και Γιάννη Παπαδόπουλο (ντραμς).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






























5 σχόλια:

  1. Μόνο γλέντια θέλει ο νεοέλληνας, πώς να πάει μετά μπροστά η χώρα! Άρτον και θεάματα, κατά τους Ρωμαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apo aurio oloi tha klene k tha wrizun ton kouli. Ola sta yosh
    Meta oloi tha lene den ine kala. Alos pai 5 meres diakopes k xalai 2000e k kamaroni k meta klei. 3 wgazi 5 ttoi. Kalo ximona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον σύλλογο τους αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ