Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνω από 200.000 επισκέπτες στην 88η ΔΕΘ - Η πιο επιτυχημένη των τελευταίων ετών

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η 88η ΔΕΘ η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα η ΔΕΘ προσέλκυσε 221.375 επισκέπτες από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, αριθμός που την ανέδειξε ως πιο επιτυχημένη βάσει της επισκεψιμότητάς της ως την πιο πετυχημένη την τελευταία πενταετία.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΘ-Helexpo, τις εντυπώσεις έκλεψαν το περίπτερο της Τιμώμενης Χώρας Γερμανίας, με την «πράσινη» και έντονα επιχειρηματική διάστασή του, αλλά και το περίπτερο 17, όπου αναπτύχθηκε το αφιέρωμα της Akademia και το οποίο έσφυζε από νεανικό παλμό και χαρακτηρίστηκε από σημαντικές συμμετοχές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και ερευνητικά ιδρύματα.

Η 88η ΔΕΘ όμως προσέλκυσε, πέραν του ενδιαφέροντος των επισκεπτών, και την προσοχή 450 Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από όλη την Ελλάδα και τη Γερμανία.

1 σχόλιο:

  1. Ο αριθμός των επισκεπτών περιλαμβάνει και όλους αυτούς που πέρασαν τις πύλες της ΔΕΘ για να δουν τις συναυλίες αλλά δεν πήγαν από κανένα περίπτερο. Οπότε ο πραγματικός αριθμός αυτων που πέρασαν από τα θεματικά περίπτερα δεν είναι γνωστός. Ξέρει με επίσημα στοιχεία να μας πει κάποιος πόσοι επισκέπτες μπήκαν στο περίπτερο που ήταν η Ημαθία και πόσοι πήγαν μόνο στην Ημαθία; Κανείς δυστυχώς. Όλα που γράφονται είναι εκτιμήσεις και όχι πραγματικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ