Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παλουκίδης προς Βοργιαζίδη για υποψηφίους ΠΑΣΟΚ και κοντέινερ σε σχολεία


Στην πρόσφατη προεκλογική δραστηριότητα που υπήρχε στη Βέροια, με την επίσκεψη των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο περιοδείας τους ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, αναφέρθηκε ο Κώστας Παλουκίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρός Δήμος» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παλουκίδης, απηύθυνε κάποια ερωτήματα στον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, όπως, με ποια ιδιότητα δέχθηκε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο και στο γραφείο του, γιατί δεν δέχθηκε ποτέ τον Πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ και αν θα υποδεχθεί τους υποψηφίους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο Δήμαρχος, είπε πως «Δεν εκπροσωπούμε κανένα κόμμα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Τους υποψηφίους τους δέχθηκα με την ιδιότητα του Δημάρχου, όπως δέχομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να επισκεφθεί το Δημαρχείο. Και με χαρά θα δεχθώ τον Πρωθυπουργό αν θελήσει να έρθει και παραβρέθηκα σε εκδηλώσεις του θεσμικά, ως όφειλα. Και θα δεχθώ και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής και όχι μόνο, καθενός πολιτικού κόμματος που ανήκει στο συνταγματικό τόξο».

Ο Κώστας Παλουκίδης ρώτησε και για το κοντέινερ που τοποθετήθηκε στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας για χρήση ως αίθουσα διδασκαλίας. Ο Δήμαρχος απάντησε πως, «Δεν είναι επιθυμητή επιλογή για εμάς, αλλά ήταν η άμεση λύση στο πρόβλημα των γονέων που έχουν παιδί και στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό και έπρεπε να πηγαίνουν σε διαφορετικά σχολεία για να παραλάβουν τα παιδιά τους».

6 σχόλια:

  1. Ακόμα δεν πήγε ΣΠΙΤΙ του ο ΠΑΛΟΥΚΙΔΗΣ; Σε όλα τον ταπώνει ο δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ναι τρομαξαμε!!!!!!!!! Να τον χαιρεστε τον Δημαρχο σας.

      Διαγραφή
  2. Ασε ρε κωστακη μην ασχολείσαι με το ΠΑΣΟΚ….έχετε διαλύσει τη χώρα με τη μπλε συμμορία σας και θα σου πάρουμε κ την άδεια αν περάσουν απ το δημαρχείο οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κύριε Παλουκίδη αντιλαμβανόμαστε ότι σας είναι δύσκολο να δεχθείτε ότι κανείς, μα κανείς από τα πάσης φύσεως Κυβερνητικά στελέχη που έρχονται στην περιοχή, δεν συναντιέται μαζί σας, έτσι θα έπρεπε να καταλάβετε ότι δεν είστε η προτεραιότητα ούτε το μέλλον του κόμματος στην περιοχή.
    τα πράγματα είναι ολοφάνερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φωταγωγηθεί το Δημαρχείο για τις τοποθετήσεις του κ.Παλουκίδη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φύγε νύχτα κ. Παλουκίδη και μάθε βρε πουλάκι μου να λες και πέντε πράγματα απ' έξω, χωρίς να διαβάζεις το τετραδιάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ