Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όχι, δεν έγινε ρεζίλι η Αλεξάνδρεια!

Μια τέτοια μεμονομένη και καταδικαστέα πράξη, δεν αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη

Στη συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι στην Αλεξάνδρεια, σημειώθηκε ένα λυπηρό περιστατικό, όταν μεμονωμένα άτομα πέταξαν αβγά προς τη σκηνή. Ευτυχώς, επρόκειτο για μια πράξη που προέρχεται από λίγους ανεγκέφαλους και δεν αντικατοπτρίζει την πλειοψηφία των πολιτών της περιοχής. 

Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό αυτό αμαύρωσε τη βραδιά, η γενική αντίδραση του κοινού ήταν να αποδοκιμάσει τέτοιες συμπεριφορές. Οι πολίτες της Αλεξάνδρειας, με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι σ' αυτές τις συμπεριφορές, τονίζοντας ότι δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματική εικόνα της πόλης τους.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το βίντεο από το συμβάν διοχετεύτηκε στα ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα η πόλη να σχολιαστεί αρνητικά σε πανελλαδικό επίπεδο. Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει συζητήσεις, θίγοντας την εικόνα της Αλεξάνδρειας. 

Είναι λυπηρό να βλέπουμε μια πόλη με τόσο μεγάλη πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά να «σταμπαρίζεται» με αρνητικό τρόπο εξαιτίας της συμπεριφοράς μιας μικρής μειοψηφίας. Η Αλεξάνδρεια έχει μακρά ιστορία και συμβολή στον πολιτισμό και είναι κρίμα να αντιμετωπίζει με τέτοιο τρόπο από ορισμένους.

Η πλειοψηφία των κατοίκων της Αλεξάνδρειας, αποδοκιμάζει σθεναρά αυτές τις πράξεις βίας και ανομίας. Οι περισσότεροι πολίτες θεωρούν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην πόλη τους και εκφράζουν τη στήριξή τους στην πολιτιστική ζωή της περιοχής. 

Το περιστατικό αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μια εξαίρεση και όχι ως ο κανόνας για την Αλεξάνδρεια, που παραμένει ένας τόπος με πλούσια πολιτιστική ταυτότητα και φιλοξενία.

15 σχόλια:

  1. Τώρα σοβαρά; ετσι φέρονται ρε παλιόπαιδα;;αυγά σκέτα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν φταιει η αλεξανδρεια. τον νταη το ταχαμ μαγκα νεο ελληνα τον βρισκεις παντου εις στο πανεληνιο. αν δεν γουσταρεις, δεν πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρει θέση ο κ. Λιολιόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον εκεί κάνετε συναυλίες, στη Ναουσα τις αναβάλουν και ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι η βασική διαφορά μεταξύ Βέροιας και Αλεξάνδρειας. Στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ του ΝΟΜΟΥ ποτέ δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο. Αλλά ξέχασα εκεί είστε ΓΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για την Αλεξάνδρεια να σχολιάζεται τόσο αρνητικά στα κανάλια λες και είμαστε ΜΑΟ-ΜΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΟ ΜΑΟ με υπογραφή είμαστε. Κοίτα γύρω την πόλη μας και θα το καταλάβεις. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Και θα έλεγα, προσβάλουμε κιόλας τους ΜΑΟ ΜΑΟ.

      Διαγραφή
  7. Που να ερθει και ο Παπακωνσταντίνου στην Αλεξανδρεια θα πεσουν κροτιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρίνα Σάττι ή Μαρίνα Μελάτη;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Μαρίνα Σαττι είναι με τίς σκοτεινές δυνάμεις του Λουσιφερ !
    Οπότε μπράβο στους ψαγμενους Αλεξανδρινούς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΔΑΡΑΙΟΙ!!!!! Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε σωνεται θέλει καιρό να ξεχαστει. Μη σου βγει το όνομα που λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι ήταν παρόντες θα έπρεπε να αντιδράσουν και να τους λιανικού στο ξύλο τα 4_5ατομα για κάποιους κακεντρεχείς ρομα, έτσι δεν θα αμαυρώνουν η φήμη της πόλης.Σ ότι αφορά την κατά κορο υπομνηση για πολιτιστική και λοιπά μάλλον υπερβολές, γιατί εγώ δεν βλέπω καμία τετοια δρατηριοτητα μια βιβλιοθήκη και αυτή σε αγραναπαυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ