Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν σε προκαλεί να την φωτογραφίσεις!

Μέσα σ' έναν κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Βέροιας, μια αδέσποτη γάτα ψάχνει απεγνωσμένα για τροφή. Τα μάτια της, μεγάλα και γεμάτα απορία, κοιτάζουν τριγύρω, ψάχνοντας όχι μόνο για κάτι να φάει, αλλά και για λίγη προσοχή. Η γούνα της είναι βρώμικη και μπερδεμένη, όμως το βλέμμα της είναι έντονο, σχεδόν σαγηνευτικό. 

Καθώς σκαρφαλώνει πάνω σε μια σακούλα σκουπιδιών, σταματά ξαφνικά. Κάτι την κάνει να στρέψει το κεφάλι της και να κοιτάξει έναν περαστικό βαθιά στα μάτια, σαν να τον προκαλεί να τη φωτογραφίσει. 

Είναι σαν να ξέρει ότι σε μια εικόνα μπορεί να αιχμαλωτιστεί η στιγμή, η ιστορία της. Εκείνος κοντοστέκεται, μαγεμένος από το θάρρος και τη θλίψη της γάτας, αλλά συνεχίζει το δρόμο του. Η γάτα επιστρέφει στα σκουπίδια, μα τα μάτια της δεν σταματούν να παρακολουθούν τους ανθρώπους που περνούν.


2 σχόλια:

  1. Κρίμα την καημένη την γατούλα.
    Θα ήθελα πολύ να την παρω στο σπίτι μου.
    Ένας γνωστός μου είχε πει ότι οι γάτες φέρνουν καλή διάθεση και τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειχα 5 σε μια αποθηκη. Και οι 5 επαιζαν κρυφτο πισω απο κουτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ