Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα ορκωμοσία μόνιμων Ιατρών και Νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Βέροιας


Ρεκόρ προσλήψεων σε ιατρικο και νοσηλευτικό προσωπικό

Μια ακόμα ημέρα ορόσημο για το Νοσοκομείο Βέροιας αποτέλεσε η ορκομωσία μόνιμων Ιατρών και Νοσηλευτών, «σπάζοντας» όλα τα ρεκόρ σε προσλήψεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλία Πλιόγκα, εντάσσεται με τον βαθμό του Επιμελητή Β' στην δύναμη των μονίμων Ιατρών της Χειρουργικής Κλινικής, ο εξαίρετος Χειρουργός Βαντίμ Ποζίδης, που διακρίνεται για την άρτια επιστημοσύνη και το ήθος του. 


Μαζί του, η Μονάδα της Βέροιας καλωσόρισε τους νέους ειδικευόμενους του Χειρουργικού και Παθολογικού Τομέα, Αναστάσιο Καλτσίδη, Μπαλτζή Ιωάννα-Αικατερίνη, Αναστάσιο Τάσιο, Κωνσταντίνο Mενεξέ, Τηλέμαχο Κανελλίδη, Ιωάννη Σαρηκώστα και Ευάγγελο Μπαμπαλή.


Επιπλέον, η Νοσηλευτική Υπηρεσία ενδυναμώθηκε με έμπειρες Νοσηλεύτριες και Νοσηλευτές που κατέλαβαν μόνιμες θέσεις. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου καλωσόρισε τις, Παρασκευή Γρατσιάνου, Σταματία Μποχωρίδου, Αθηνά Σιμιτζή, Βασιλική Σίσκου, Βασιλική Ψαρρά και τον Βασίλη Στογιάννη.

Οι νέοι γιατροί και νοσηλευτές ορκίστηκαν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία, με αφοσίωση και ανθρωπιά, τιμώντας το λειτούργημα που επέλεξαν να υπηρετήσουν.

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι πως το νοσοκομείο σας εχει αλλαξει κατα πολυ. Το δικο μας εδω στη Ναουσα εχει καταντησει κεντρο υγειας χωρις γιατρους και απο το μεσημερι και μετα μονο γατες στην αυλη εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθόρυβα και κόντρα σε συνδικάλες και παραγονταραίους της δεξιάς που θέλαν να τον φάνε τελικά και νέα πτέρυγα παρέδωσε, και νέα μηχανήματά το γέμισε και προσλήψεις έκανε και συνεχίζει να κάνει. Αποδείχθηκε τελικά πως τους χόρεψε κανονικά στο ταψί. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ