Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το πάρκο Αγίων Αναργύρων - Εκατοντάδες παιδιά και γονείς στο 1o Family Festival!


Με την συμμετοχή πολλών παιδιών όλων των ηλικιών, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2024 το 1o Veria Family Fest, στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων Βέροιας, που διοργάνωσε Δήμος Βέροιας /Δημοτική Κοινότητα και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας*.


Το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα είχε κυνήγι θησαυρού σε ιστορικά σημεία της Βέροιας, με τις ομάδες παιδιών να ξεχύνονται στην πόλη για την ανακάλυψη των στοιχείων που θα τους οδηγήσουν στην νίκη και στα μεγάλα έπαθλα!

Το απόγευμα, μικρά και μεγάλα παιδιά, απόλαυσαν διάφορα παιχνίδια, από πίστα survivor και messy play, είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στις πρώτες βοήθειες και να απολαύσουν bubble show, να διακοσμήσουν τα πρόσωπά τους με face painting, να ζωγραφίσουν, αλλά και να δανειστούν ένα βιβλίο από την κινητή βιβλιοθήκη και, είτε να το διαβάσουν στις αναπαυτικές μαξιλάρες στο πάρκο, είτε να το πάρουν σπίτι.

Το 1ο Family Festival έληξε με party με μουσική από Dj, τις κληρώσεις των δώρων και χορό!

Δείτε φωτογραφίες:
























*Με τη συνεργασία: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας - ΔΗ.ΠΕΘΕ. Βέροιας - Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη - Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας -Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας - Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας - Κινηματογράφος ΣΤΑΡ - Εκπαιδευτικό τμήμα Βέροιας της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός /Περιφερειακό Τμήμα Βέροιας - 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας -Venus Growers.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ