Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Oι Βεροιώτισσες που εντυπωσίασαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Επιτυχημένη ήταν η πρώτη συμμετοχή της τριάδας (Καμπουρίδου Ευγενία, Τσίλκα, Κολέτσα) στην Κατηγορία 13-19 ηλικιών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2024 που διεξήχθη από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2024 στην πόλη Guimarães της Πορτογαλίας.

Η τριάδα γυναικών από τη Βέροια, αποτελούμενη από τις Καμπουρίδου Ευγενία (16χρ.), Τσίλκα Αρετή (14χρ.) και Κολέτσα Μαρία Ήλια (14χρ.) παρουσίασε μια εξαιρετική εμφάνιση, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και το ταλέντο τους. 

Στο πρόγραμμα Ισορροπίας που παρουσίασαν υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής απόσπασαν 25.830 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 26η θέση ανάμεσα σε 37 συμμετοχές, ένα αποτέλεσμα που μας γεμίζει υπερηφάνεια. 

Η επιλογή της ελληνικής μουσικής έδωσε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στην εμφάνιση των αθλητριών μας, αποπνέοντας εθνική υπερηφάνεια και καταφέρνοντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των κριτών όσο και του κοινού. 

Η συμμετοχή τους στον διεθνή αυτό θεσμό αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ομάδα μας, καθώς κατάφεραν να ανταγωνιστούν ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες από όλο τον κόσμο.

Στο δυναμικό πρόγραμμα, παρά τις υψηλές προσδοκίες και την προετοιμασία τους, μια πτώση στην πρώτη άσκηση τις κράτησε πίσω βαθμολογικά, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν 22.350 βαθμούς και να καταλάβουν την 36η θέση. Παρ' όλα αυτά, η προσπάθεια και το θάρρος που επέδειξαν ήταν αξιοσημείωτα.

Στο σύνθετο, οι αθλήτριες της Βέροιας τερμάτισαν στην 33η θέση, ολοκληρώνοντας μια απαιτητική και πολύτιμη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες αυτές προπονούνται αδιάκοπα όλο το χρόνο σε έναν σχολικό χώρο χωρίς τις κατάλληλες υποδομές για το άθλημα και το υψηλό τους επίπεδο. 

Το γεγονός ότι κατάφεραν να προκριθούν και να διαγωνιστούν σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί πραγματικό κατόρθωμα, που δείχνει τη δύναμη της θέλησης, της πειθαρχίας και της αγάπης τους για την ακροβατική γυμναστική.

Η συμμετοχή τους σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενισχύει το επίπεδο της ακροβατικής γυμναστικής στη χώρα μας και ανοίγει νέους δρόμους για τις μελλοντικές μας επιτυχίες στον διεθνή χώρο. Ο ΑΠΣ Βερόη Βέροιας με ανακοίνωσή του δηλώνει περήφανος για την προσπάθεια και την επίδοσή τους.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις προπονήτριες Έλσα Παπαδοπούλου και Ολυμπία Σαλασίδου, καθώς και όλους όσους ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να εμψυχώσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας και συνέβαλλαν στην επιτυχία των αθλητριών μας. Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και όραμα για τα επόμενα βήματά μας, προσβλέποντας σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ