Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι καλλιτέχνες που δεν πρέπει να χάσετε στο φετινό Reworks Festival

Το Reworks Festival είναι ξανά εδώ, σβήνοντας τα 20ά κεράκια του, για να μας χαρίσει ακόμη μία αξέχαστη εμπειρία με μουσικές που ξεχωρίζουν και καλλιτέχνες που διαμορφώνουν τη σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή.

Το φετινό lineup υπόσχεται να καλύψει κάθε γούστο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι καλλιτέχνες που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε. Από τους θρυλικούς Cerrone και Röyksopp μέχρι τους σύγχρονους πρωτοπόρους Inellea και Kink, το Reworks θα αποτελέσει το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά γιατί αυτοί οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας.

Cerrone

Ο Cerrone, ο θρύλος της γαλλικής ντίσκο και ένα από τα πιο επιδραστικά ονόματα της ντανς μουσικής σκηνής, έρχεται στο Reworks για να μας ταξιδέψει στις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Γνωστός για κλασικά κομμάτια, όπως το «Supernature» και το «Love in C Minor», ο Cerrone έχει σφραγίσει την ιστορία της χορευτικής μουσικής με τον μοναδικό του ήχο, που συνδυάζει φανκ, σόουλ και ντίσκο. Η ευκαιρία να δείτε έναν τόσο εμβληματικό καλλιτέχνη live είναι σπάνια – και η εμφάνισή του αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα highlights του φεστιβάλ.

Röyksopp

Οι Röyksopp, το δίδυμο από τη Νορβηγία, έχουν γίνει γνωστοί για τον μοναδικό τους συνδυασμό ηλεκτρονικής μουσικής και ποπ στοιχείων, με σκοτεινές, αλλά ταυτόχρονα μελωδικές συνθέσεις. Το συγκρότημα έχει χαρίσει διαχρονικά κομμάτια, όπως το «Eple» και το «What Else Is There?», τα οποία έχουν επηρεάσει την ευρύτερη ηλεκτρονική σκηνή για χρόνια. Στο Reworks αναμένεται να παρουσιάσουν ένα dj set γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις, που θα περιλαμβάνει τόσο τα γνωστά χιτ όσο και νέες δημιουργίες από τη μακρόχρονη και πλούσια καριέρα τους.

Innellea

Ο Innellea έρχεται να αναδείξει τον σύγχρονο ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής – και έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του κοινού και των συναδέλφων του παγκοσμίως. Οι ζωντανές εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από έντονη ενέργεια και ατμοσφαιρικά βάιμπ, δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξίδι στον ήχο. Στο Reworks, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτήν την εμπειρία από πρώτο χέρι.

KiNK

Ο KiNK θεωρείται ένας από τους καλύτερους live performers της χάουζ και της τέκνο σκηνής και επιστρέφει για ακόμη μία δυναμική εμφάνιση. Το όνομά του συνδέεται με την καινοτομία και την πρωτοπορία, αφού οι ζωντανές εμφανίσεις του είναι πάντοτε αυθόρμητες και γεμάτες πειραματισμούς, με αναλογικά όργανα και controllers. Ο ήχος του KiNK είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός χάουζ, τέκνο και άσιντ, που καταφέρνει να κερδίζει κάθε φορά το κοινό με τον αυθεντικό και δημιουργικό χαρακτήρα του. Μη χάσετε την ευκαιρία να τον δείτε σε δράση στο Reworks.

Moxie

Η Moxie είναι γνωστή ως μία από τις πιο διάσημες DJs και ραδιοφωνικές παραγωγούς του Λονδίνου, με εξέχουσα παρουσία σε κλαμπ και φεστιβάλ παγκοσμίως, ενώ παίζει συχνά στο Panorama Bar, στο Glastonbury, στο Rainbow Disco Club κ.α. Η Moxie ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 2010 και από τότε έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στιλ της, που συνδυάζει χάουζ, τέκνο, ντίσκο και μπας μουσική.

Louie Vega και Anané

Το The Ritual από τους Anané & Louie Vega δεν είναι απλώς ένα μουσικό event: είναι ένα μοναδικό κόνσεπτ που παρουσιάζεται σε ειδικούς χώρους, αναδεικνύοντας το ταλέντο τού βραβευμένου με Grammy dj Louie Vega μαζί με την τραγουδίστρια και dj Anané. Η χημεία του διδύμου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο, δημιουργεί μια χαρούμενη, ζωντανή ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι.

Info: Μπείτε στο www.reworks.gr, για να δείτε περισσότερα και να τσεκάρετε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ