Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλαϊτζίδης για Τζιτζικώστα: «Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει την Ημαθία»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας Επιτροπής και τα χαρτοφυλάκια που θα αναλάβουν τα κράτη μέλη, με τον πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, να αναλαμβάνει το χαρτοφυλακιο των Μεταφορών.

Τις ευχές του προς τον κ. Τζιτζικώστα για τη νέα πολιτική του πρόκληση έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο οποίος αναφέρει:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ΦΙΛΟ Απόστολο Τζιτζικώστα για την τοποθέτηση του ως Επιτρόπου Μεταφορών και Τουρισμού, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας στην Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος αναλαμβάνει μια σημαντική θέση ευθύνης στην Ευρώπη.

Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα τόσο την χώρα μας, όσο και την Περιφέρεια και την Ημαθία, στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού. Καλή δύναμη Απόστολε!».

9 σχόλια:

  1. Διαθέτουμε τέτοιον ειδικό και γνώστη του αντικειμένου των μεταφορών και τον στείλαμε στην ΕΕ αντί να τον χρησιμοποιήσουμε εδώ που έχουμε επικίνδυνες μεταφορές; Μυστήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΤΖΙΤΖΙ!!!
    Πού μας αφήνεις;;;;
    Γύρνα πίσω!
    Σώσε μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκετά σημαντικό το γεγονός να ηχήσουν οι κόρνες από τα απορρίμματοφορα τα συρόμενα όλης της Ημαθίας που μεταφέρουν τα απορρίμματα όλης της Ημαθίας σε χωματερή της Πέλλας.Τα βλέπω κάθε πρωί και χαίρομαι για την ανάπτυξη της κεντρικής Μακεδονίας.Αλλα και εκπλισομαι με πόση ταχύτητα τρέχουν μέσα σε κατοικημένη περιοχή την ώρα που πηγαίνουν οι μαθητές σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τροχαία και έλεγχο η ραντάρ, απλά τα πράγματα, πριν γίνει το κακό.

      Διαγραφή
  4. Οπως βοήθησε για τον δρομο Ναουσα- Βέροια- Θεσνίκη!Οι αποζημιώσεις ήταν μεγαλύτερες από τον μισό δρόμο που έγινε!Και καταλήγει σε αδιέξοδο στα κτήματα του Αρβανιτίδη!Έλεος με τον Τζιτζικώστα!δεν έκανε τίποτα για την Ημαθία!φρου φρου και αρώματα είναι! Ας λέμε και καμμιά φορά ποια είναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απορω που δεν κοπηκε το σχολιο σου με τις αληθειες σου. συγνωμη για την χωρα της αφρικης αλλα
      καποιοι νομιζουν οτι απευθυνονται σε κατοικους της ζαμπια.

      Διαγραφή
  5. Εγκατάλειψη.Μετα τη Φλώρινα τα Γρεβενά την Πέλλα ακολουθεί η Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέλλα και Ημαθία ήταν πρωτοπόροι νομοί σε εξαγωγές.Σταματουσαν τα τρένα μπροστά στα ψυγεία. Κάποτε στέλναμε τα φρούτα στη Γερμανία και τώρα τα παιδιά μας .Ε και Ντι ντε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετικοί και οι δυο και άξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ