Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Μπαρτζώκας ζητά την επανατοποθέτηση του Νοσοκομείου Νάουσας στην κατηγορία Α'

Με κοινοβουλευτική αναφορά του προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, και Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, θέτει στους αρμόδιους Υπουργούς τους προβληματισμούς που διατυπώνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας. 

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου κατέγραψαν με επιστολή τους τα ζητήματα που πιθανόν να προκύψουν από την υποβάθμιση της Νάουσας από την κατηγορία Α' στην κατηγορία Β΄των άγονων και προβληματικών περιοχών. Ανάμεσα σε αυτά τα θέματα, είναι και η πιθανότητα να μην προσελκύει πια το Νοσοκομείο Νάουσας νέους γιατρούς, αφού δεν θα δίνονται τα οικονομικά και υπηρεσιακά κίνητρα της κατηγορίας Α΄. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι επικαλούνται την παραμονή στην κατηγορία Α' και άλλων όμορων περιοχών, όπως η Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, η Αριδαία, η Κοζάνη.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν τα θέματα που θέτει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας, προκειμένου να διασφαλίσει, πως σε καμία περίπτωση το Νοσοκομείο Νάουσας δεν θα βγει αποδυναμωμένο από την αλλαγή που έχει γίνει, και ότι θα συνεχιστεί η απρόσκοπτη και πλήρης λειτουργία του Νοσοκομείου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ