Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο στρατηγός Μάντζιος κατάπιε τον Ολυμπιακό

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Είδα χθες τον Άρη και δεν πίστευα στα μάτια μου. Νόμιζα πως βλέπω την Μπαρτσελόνα! Τον ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό. Έπρεπε πέντε γκολ να του ρίξει. Οι παίκτες του Μάντζιου είχαν τρομερή αγωνιστική πειθαρχία, πλάνο και ήταν προσηλωμένοι στο στόχο τους. Μασούσαν σίδερα!

Βέβαια, ήταν τυχεροί που έβαλαν το γρήγορο γκολ και έτσι λύθηκαν τα πόδια τους. Αυτό το 6άρι του Άρη, ο έξω δεξία ο μαυρούκος, ο Μανού Γκαρσία και ο παικταράς Μορόν ήταν όλα τα λεφτά! 4άδα να την πιεις στο ποτήρι. Ο Άρης, έτσι και στρώσει, θα κάνει πολλές κηδείες φέτος στο πρωτάθλημα.

Για τον Ολυμπιακό τι να πω; Είδα αυτόν τον Γουλίαν στα 36 του και τον λυπήθηκα. Ρε γέρο, πήγαινε κρέμασε τα παπούτσια σου. Δεν μπορείς να στρίψεις. Και αυτός ο Ολιβέρια πολύ πεσμένος σε σχέση με τον παικταρά που θαυμάσαμε κάποτε σε ΠΑΟΚ, Πόρτο και Ρόμα. Η ομάδα του Μαρινάκη θεωρώ πως έχει χειρότερους παίκτες από πέρσι. Η φυγή των Ποτένσε και Φορτούνη θα κοστίσει ακριβά. Οι μεταγραφές που έγιναν, δυστυχώς δεν είναι του επιπέδου μιας ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό κύπελλο. Δεν ξέρω γιατί έκανε πάσο ο Βαγγέλας. Μήπως έχει το μυαλό του στην Αγγλία; Ίσως...

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα ωραίο φιλικό στο Βόλο και έριξε 4άρα. Με αγκαλιές και φιλιά τον υποδέχθηκε ο Μπέος. Μέχρι και ο «άσφαιρος» Τσάλοφ σκόραρε. Φαντάσου... Πάει τώρα μέσα στην Τουρκία να παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Γαλατά και στην συνέχει αυποδέχεται τον Άρη. Ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον Ρουμάνο τεχνικό. Εδώ θα φανεί τι άντερα έχει ο Δικέφαλος.

Τέλος μεγάλο ερωτηματικό είναι φέτος ο Παναθηναϊκός. Κατά την γνώμη μου ο Αλαφούζος για μια ακόμη χρονιά, θα αρκεστεί στην μετριότητα. Τα ίδια και τα ίδια. Με τον Μπακασέτας δεκάρι δεν σηκώνεις την κούπα του πρωταθλητή. 

Την ώρα που η ΑΕΚ έχει δυναμώσει επικίνδυνα με τους παικταράδες που έχει εντάξει στο δυναμικό της. Αν χάσει το πρωτάθλημα θα φταίει η άμυνά της. Εκεί δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε. Μπροστά θα πετάει φωτιές... Σε κάθε περίπτωση θα δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, μιας και ΟΦΗ και Ατρόμητος έχουν κάνει καλές ομάδες και διαθέτους σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ