Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο γάμος της χρονιάς έγινε στη Χαλάστρα: Η εντυπωσιακή Bεροιώτισσα νύφη, η Χρύσπα και ένα φορτηγό... πιάτα!

Το γλέντι στην Πλατεία με τους 700 καλεσμένους, ο ουρανός που γέμισε με βεγγαλικά και το ζεϊμπέκικο του γαμπρού

Ήταν ίσως ο καλύτερος γάμος που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα. Ένα μυστήριο στο οποίο παραβρέθηκαν πάνω από 700 καλεσμένοι και ένα γλέντι που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη όσων συμμετείχαν.


Ο επιχειρηματίας του κλάδου των βοοειδών Σάκης Λιάρας με καταγωγή από την Χαλάστρα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Μάτσου (κόρη του Αποστόλη και της Βίκης Μάτσου) από τη Βέροια. Το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η βάφτιση του παιδιού τους, με τον νεοφώτιστο να παίρνει και επίσημα το όνομα Κωνσταντίνος!

Μετά τους όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, το νεόνυμφο ζευγάρι έδωσε ραντεβού με τους συγγενείς και τους φίλους στην κεντρική πλατεία της Χαλάστρας, όπου και ακολούθησε ένα ανεπανάληπτο γλέντι με πολλές εκπλήξεις.


Το μενού επιμελήθηκαν οι σπουδαίοι chef της Θεσσαλονίκης, στο τραγούδι ήταν η λαϊκή τραγουδίστρια Χρύσπα, ενώ κατά την είσοδο του ζευγαριού, ο ουρανός φωτίστηκε με δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα-ημέρα! «Ατραξιόν» της βραδιάς ήταν το σπάσιμο των πιάτων που μας γύρισε δεκαετίες πίσω, στα αξέχαστα γλέντια του 1980. 


Η νύφη αποστράπτουσα, κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο με το λαμπερό ολοκλέντητο πριγκιπικό νυφικό, όσο και με το υπέροχο χαμόγελο ευτυχίας και το ανεξάντλητο κέφι της.


Ο γαμπρός με ένα μαύρο κυμπάρικο κοστούμι και γιλέκο, απόλαυσε όσο κανείς το γλέντι που ακολούθησε, διασκεδάζοντας και φροντίζοντας το ίδιο για όλους τους καλεσμένους.

Χορός, κέφι και τραγούδι μέχρι τα ξημερώματα, με τους νεόνυμφους να δέχονται τις θερμές ευχές για «βίον ανθόσπαρτον».

Δείτε εικόνες από τον φακό του Ηλία Λιάκου:


















2 σχόλια:

  1. Σίγουρα ένας γάμος που θα αφήσει ιστορία!!! Υπέροχο ζευγάρι να χαίρονται τον Κωνσταντίνο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμαθητή Απόστολε να σας ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους ....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ