Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντύθηκε νύφούλα πρώην τραγουδίστρια της Βέροιας

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν τη Δευτέρα 9/9 η Κατερίνα Νάκα και ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ τον γάμο του ζευγαριού ακολούθησε η βάφτιση της κόρης τους.

Τα Μυστήρια έλαβαν χώρα στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο κτήμα «Majestic Gold Estate» στο Κορωπί, ενώ τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και την τραγουδίστρια πάντρεψαν ο Γιώργος Κατερίνης, η Μαρία Ζαντίδη, ο Ιωάννης Καβουριάδης και η Μαργαρίτα Δρούτσα.

Νονοί της κόρης του ζευγαριού στη βάφτιση που ακολούθησε ήταν ο Γιώργος Κατερίνης, η Μαρία Ζαντίδη και η Σεσίλια Καβουριάδη.

Να θυμίσουμε πως η εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια εμφανιζόταν για δύο ολόκληρες σεζόν στα μπουζούκια της Βέροιας και είχε αγαπηθεί από το κοινό, τόσο για το ερμηνευτικό ταλέντο της, όσο και για την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.


Πλήθος επωνύμων στον γάμο της Κατερίνας Νάκα και του Κωνσταντίνου Παντζή

Στο πλευρό του αγαπημένου ζευγαριού στην ξεχωριστή του ημέρα βρέθηκε πλήθος φίλων τους, μεταξύ αυτών οι Άντζελα Δημητρίου, Σταμάτης Γονίδης, Βαλάντης, Ηλίας Βρεττός, Νίκος Απέργης, Γιώργος Τσαλίκης, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Αλκαίος, Δάντης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης κ.ά.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών, όπως ο Χρήστος Δάντης και η Άντζελα Δημητρίου, πήραν και το μικρόφωνο στη διάρκεια της δεξίωσης και τραγούδησαν για τους παρευρισκόμενους, κάνοντας το καλύτερο δώρο στους νεόνυμφους.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ