Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Street Food Festival»: Με πολύ κόσμο ξεκίνησε η γευστική φιέστα στη Νάουσα!


Υπέροχη ατμόσφαιρα, χαλαρή διάθεση, γεύσεις, μυρωδιές, μουσικές και πολύς κόσμος. Αυτή ήταν η εικόνα από την έναρξη του «Naousa Street Food Festival - Wine Edition 2024» που ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου 2024 στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας.


Ο χώρος του δημοτικού πάρκου μεταμορφώθηκε σε μια υπαίθρια γευστική φιέστα, με μεγάλους πάγκους και τραπέζια, βαρέλια - σταντ και καρέκλες στο γρασίδι, για να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους που θα περάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο από το 
«Street Food Festival».

Από νωρίς το απόγευμα 12 περίπτερα Street food kiosks ξεκίνησαν να προσφέρουν τις νοστιμιές τους... burger, μεξικάνικα tacos, corn dog, sandwich, pizza, καπνιστά κρέατα και κοπές σε street edition φυσικά, κοτόπουλο, hot dog και πατάτες σε διάφορες γεύσεις. Στο κέντρο της διοργάνωσης και το κιόσκι με τα ποτά, μπύρες, κοκτέιλ και αναψυκτικά. Και αφού δοκιμάσουμε τα αλμυρά... σβήνουμε με λουκουμάδες, καμινάδα, donuts, παγωτό και άλλα!


Δικό τους ξεχωριστό κιόσκι είχαν και τα κρασιά της Νάουσας. Ο
 Σύνδεσμος Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας συμμετέχει στο festival με 20 οινοποιεία, που προβάλλουν τα μοναδικά κρασιά της περιοχής μας, την αμπελοοινική μας παράδοση, έχοντας ως πρωταγωνιστή το ξινόμαυρο.


Η πρώτη μέρα της διοργάνωσης ντύθηκε μουσικά με την μπάντα 
Loopia Band, με ελληνικούς και ξένους χαλαρούς ρυθμούς που τόσο ταίριαζαν με την χαλαρή διάθεση του κόσμου που έδειχνε να απολαμβάνει την πρωτότυπη για την περιοχή μας φιέστα.

Το Σάββατο και την Κυριακή, το ωράριο λειτουργίας είναι: 12:00 - 00:00, ενώ θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως live cooking και συναυλίες.


Συγκεκριμένα, καταξιωμένοι σεφ θα αναλάβουν την παρουσίαση food workshops το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Στις 17:00 ο σεφ Αθανάσιος Κιοσσές θα παρουσιάσει την παρασκευή της παγκοσμίου φήμης «pizza napoletana» και στις 18:00 ο σεφ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος, θα παρουσιάσει με τη σειρά του την παρασκευή του burger «Sloppy Joe».


Επιπέλον, το Σάββατο 7/9 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο στις 21:00 θα απολαύσουμε τον μοναδικό Νίκο Πορτοκάλογλου, ενώ την Κυριακή 8/9 στις 21:00 τους Mimis Nikolopoulos Band στον χώρο του festival Δημοτικό Πάρκο.


Δείτε φωτογραφίες:

















3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ