Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια η Νάντια Γιαννακοπούλου: «Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε μ' ένα ΠΑΣΟΚ του 13% - Είναι η τελευταία ευκαιρία»


Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2024 η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις στην Ημαθία των υποψηφίων προέδρων του κινήματος, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, επέλεξε να πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία σε φίλους και στελέχη του κόμματος, στην καρδιά του εμπορικού πεζόδρομου της Βέροιας.


Σχετικά με τις επισκέψεις της σε όλη την Ελλάδα, η κα Γιαννακοπούλου είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μέσα στην κοινωνία προκειμένου να αφουγκραστούν τα προβλήματα των πολιτών, «να ξαναπιάσουμε το νήμα με την κοινωνία», όπως είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας παράλληλα πως, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αγώνα για την νέα εκκίνηση της παράταξης. «Είναι η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξαναπληγώσουμε τον κόσμο και πρέπει να το κάνουμε σαφές στον κόσμο με κάθε τρόπο».

Αναφερόμενη στην απώλεια αντί για είσπραξη ψήφων του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, την ίδια στιγμή που τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχασαν ένα μεγάλο μέρος τους, το χαρακτήρισε «καμπανάκι» και πως κανείς δεν πρέπει να συμβιβάζεται με ένα ΠΑΣΟΚ του 13%.


Η υποψήφια πρόεδρος αναφέρθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη, κάνοντας λόγο για «θολούρα» που υπήρξε το τελευταίο διάστημα και που το κίνημα πλήρωσε ακριβά, δείχνοντας μια εικόνα κόμματος διαμαρτυρίας και όχι κόμματος που διεκδικεί με αυτοπεποίθηση την διακυβέρνηση της χώρας. «Το στίγμα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι καθαρές θέσεις, καθαρός λόγο και καθαρές προτάσεις και να μιλήσουμε για τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην κοινωνία», ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη της αντιπολιτευτικής πολιτικής του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες:



















9 σχόλια:

  1. Όλα όσα ζούμε και βλέπουμε σε όλα τα κόμματα, στην οικονομία, στην κοινωνία γενικότερα , για περισσότερα απο δέκα χρόνια (και θα ζουμε για πολλά χρόνια ακόμα δυστυχώς) ειναι αποτέλεσμα της χρεοκοπίας που έφεραν χώρα και λαό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Το νέο και διαφορετικό φαίνεται πως θα αργήσει να γεννηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοσμοσυρροή αγωνιστών που καίγονται να μας σώσουν. Όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μέτριο το στελεχιακό δυναμικό γενικώς ,μόνο κουρασμένα και απελπισμένα πρόσωπα βλέπεις πλέον ,που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτά που λένε.
    Καμμία επαφή με την κοινωνία ,όλα γίνονται για τη διατήρηση της καρέκλας και για τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν την επόμενη μέρα των εκλογών.
    Και επειδή ο τίτλος του άρθρου είναι ,πως δεν συμβιβαζόμαστε με ένα ΠΑΣΟΚ του 13%,εάν δεν υπήρχαν και κάποιοι μεσήλικες ή και παππούδες πλέον , που το στηρίζουν από τη 10ετία του 80,ούτε αυτό δε θάπαιρνε , οι νέοι του έχουν γυρίσει την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γνωστο αποτυχημενο περιφερειακο θεατρικο < ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ > της πολης μας. Πλαισιομενο, απο ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ που συνεχιζουν να κανουν πολυ καλα, αυτο που κανουν χρονια τωρα, επαγγελματικη διαφημιση. Απο καλοβολεμενους, και υψηλομισθους δημοσιους υπαλληλους ανευ αντικειμενου μια ολοκληρη ζωη. Και απο υπεργηρους γραφικους συνταξιουχους, που προσπαθουν να κανουν ψυχοθεραπεια, απο καφε σε καφε, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΝΤΑΣ. Και βγαζοντας το πραγματικο εσωψυχο τους, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ. Ολοι μαζι η καταντια ενος κομματος, που εκανε αρχη και θεωρια την φραση, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ. Απο ολους εμας, σε ολους εσας, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παντα και παντου οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με αυτα και με εκεινα βλεπω τον μητσοτακη να βαζει μπρος για τεταρτο παιδι με την μαρεβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να σχολιάσω αλλά δυστυχώς 🤣 οι προλαλήσαντες με κάλυψαν 100% .Τελικά υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ