Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα ελπίδας για το ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Δούκας από την Αλεξάνδρεια - 50 φωτογραφίες + video

Στην πόλη της Αλεξάνδρειας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2024 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χάρης Δούκας. Τον δήμαρχο Αθηναίων υποδέχτηκε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας Σταύρος Γιάντσης και στη συνέχεια φίλοι του ΠΑΣΟΚ που γέμισαν το Jordani.

Ο Χάρης Δούκας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση της Ν.Δ. ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα νίκης για το ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως η επόμενη μέρα θα βρει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο και δυνατό. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος και Θανάσης Δέλλας, καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:




















































































































































































































1 σχόλιο:

  1. Οι παριστάμενοι εκ Βεροίας προερχόμενοι αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών και φορέων θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και να μην εκτίθενται τόσο σε κομματικές συγκεντρώσεις.Ειναι εκλεγμένοι με την βοήθεια των παραγόντων της ΝΔ...σε το σεβαστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ