Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια ατμοσφαιρική βραδιά με την Μimis Nikolopoulos Band στο Βυζαντινό Μουσείο


Μια ατμοσφαιρική βραδιά πλημμυρισμένη από τους ήχους της μπάντας του Μίμη Νικολόπουλου, απόλαυσαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2024 στο προαύλιο του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας επέλεξε να συμμετέχει με αυτή την μουσική εμπειρία, απόλυτα εναρμονισμένη με το θέμα των φετινών εορτασμών «Ανιχνεύοντας Διαδρομές, Δίκτυα και Δεσμούς στην Πολιτιστική Κληρονομιά».


Χαιρετισμό απηύθυνε η 
αναπληρώτρια προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Γεωργία Στρατούλη, ενώ παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, καθώς και πολύς κόσμος που γέμισε το προαύλιο του Βυζαντινού Μουσείου, για να απολαύσει τις υπέροχες μουσικές της Βεροιώτικης μπάντας.


Η συναυλία ξεκίνησε με την παρουσίαση των μελών της μπάντας από τον Μίμη Νικολόπουλο. Κώστας Μπατσίλας (τρομπέτα), Ηλίας Δέλλιος (τρομπόνι), Στέφανος Ιωαννίδης (τύμπανα & κρουστά), Θοδωρής Χριστοφορίδης (μπάσο), Ανδρέας Λεοντάκης (ακουστική κιθάρα, φωνητικά), Χρήστος Δανάς (βιολί), Κώστας Κοντοκοτσάκος (τύμπανα) και Μίμης Νικολόπουλος (κλασική κιθάρα, φωνητικά).

Δείτε φωτογραφίες:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ