Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Λέσβο για το γάμο της Μελισσαροπούλου ο Σάκης Κεχαγιόγλου


Ο Βεροιώτης Ποινικολόγος στο πλευρό του πρώην μοντέλου στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της μετά την δικαστική περιπέτεια


Στον γάμο της Ειρήνης Μελισσαροπούλου με τον αγαπημένο της Γεώργιο Καλογερέλη στην Ιερά Μόνη Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου, παραβρέθηκε ο γνωστός Βεροιώτης Ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε απασχολήσει τα μέσα με την περιπέτειά της στο Χονγκ Κονγκ, όταν συνελήφθη το 2017 να μεταφέρει στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης, ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της, συνάδελφό της Αστυνομικό, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε με στενούς φίλους και συγγενείς. Ο γάμος έγινε στο μοναστήρι στο Μανταμάδο, εκπληρώνοντας τάμα που είχε κάνει η Μελισσαροπούλου κατά την διάρκεια της κράτησής της.

Ξεχωριστή παρουσία αποτέλεσε ο γνωστός Ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές και βοήθησε καθοριστικά στην υπόθεση της αθώωσής της. Μάλιστα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου έγραψε και το βιβλίο «Η Αθώωση - Χονγκ Κονγκ 2019» σχετικά με την διπλή αθώωση της Ειρήνης στο Χονγκ Κονγκ το 2019 αλλά και στην Αθήνα το 2023, με τον ίδιο ως συνήγορο υπεράσπισής.


Η παρουσία του στο γάμο, ως προσκεκλημένος, έδειξε την ισχυρή σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη διάσταση στη χαρμόσυνη αυτή ημέρα.





3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ