Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη της Βέροιας με 1-3 στον Κοπανό

Δυνατό ματς στον Κοπανό, με νικητή τη Βέροια 1960, η οποία για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας αντιμετώπισε τον τοπικό ΓΑΣ, καταφέρνοντας να πάρει το τρίποντο με 1-3.

Συνολικά καλύτερη η Βέροια, με τον Κοπανό να στέκεται παλικαρίσια απέναντι στους “κυανέρυθρους”. Στο πρώτο μέρος, η Βέροια είχε τον έλεγχο κι ο Κοπανός παρατάχθηκε αμυντικά, δείχνοντας καλό πρόσωπο στα μετόπισθεν. Ο Πρασσάς ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού στο 14ο λεπτό ήταν αυτός που έγραψε το 0-1.



Ο Κοπανός δεν πτοήθηκε και κατάφερε να βγάλει αντίδραση, με τον Τηλκερίδη στο 32ο λεπτό να ισοφαρίζει, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κοσέογλου ανέλαβε δράση και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βέροιας σκόραρε δις για να της δώσει το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Στο 61ο λεπτό ο 25χρονος επιθετικός έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, ενώ ο Κοπανός λίγο έλειψε να βρει και πάλι απάντηση με τον Τηλκερίδη λίγο αργότερα να χάνει σπουδαία ευκαιρία.



Κάπου εκεί, όμως, το σύνολο του Χρήστου Μποζίνη έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Βέροιας και στο 69ο λεπτό ήρθε και δεύτερο γκολ του Κοσέογλου να “σφραγίσει” τη νίκη των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητές: ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΥΡΑΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΑΣ Κοπανού (ΜΠΟΖΙΝΗΣ): ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ, ΤΖΙΒΑΡΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΙΝΤΟΣ (ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ 75′), ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ (ΛΥΤΗΣ 75′), ΛΟΥΡΗΣ (ΔΡΕΝΟΒΙΑΔΗΣ 69′), ΚΑΨΑΛΗΣ (ΓΑΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ 86′).

Βέροια 1960 (ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΟΥΠΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΤΡΑΧΑΝΑΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ (ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ 82′), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΚΑ (ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ 44′), ΝΤΟΓΟΣ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 62′), ΠΡΑΣΣΑΣ (ΜΠΟΥΛΑΡΙ 82′), ΚΟΣΕΟΓΛΟΥ (ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ 82′)

Δείτε φωτορεπορτάζ του sportsfan.gr από την αναμέτρηση των δύο ομάδων.






1 σχόλιο:

  1. Μία ερώτηση παρακαλώ. Έχει καλές καντίνες εκεί στα γήπεδα που παίζει η Βασίλισσα του βορρά; Επειδή το άθλημα δεν μας πολύ αρέσει λέμε να πάμε για κανά βρώμικο. Αξίζει τον κόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ