Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το δεξί η Νάουσα - Κέρδισε τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα

Με νίκη ξεκίνησε τη νέα χρονιά στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας ο ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος κέρδισε στην πρεμιέρα τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με 2-0.
Η ομάδα της Νάουσας δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα κόντρα στα Τρίκαλα, τα οποία με μια πιο αμυντική προσέγγιση, επιδίωξαν να «κλέψουν» στην αντεπίθεση κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με τον Μελικιώτη στο 29′ και το 52′ να βάζει τις βάσεις για τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Ο «Μέγας» είχε εναπενάληπτη ευκαιρία στο 45′ με τον Ριζόπουλο να χάνει τετ-α-τετ και να μην καταφέρνει να «πληγώσει» τον ΦΑΣ, ο οποίος εν τέλει κέρδισε με 2-0 και πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη στην πορεία πρωταθλητισμού που σκοπεύει να κάνει.

Διαιτητές: ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ, ΓΑΒΡΑΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΑΣ Νάουσα (ΚΕΡΛΙΔΗΣ):
ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΤΟΥΦΑΣ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 67′), ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΑΣΛΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ, ΤΣΙΑΜΠΑΣ (ΧΙΟΝΙΔΗΣ 84′), ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΖΙΜΟΥΛΙΚΟΣ 70′), ΦΑΣΙΔΗΣ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ (ΚΟΥΤΣΙΑΔΗΣ 73′), ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΣΙΤΣΑΣ (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 83′), ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΡΙΝΙΑΣ (ΧΕΡΑΚΗΣ 64′), ΜΑΡΚΟΥ (ΚΟΥΤΣΙΑΣ 64′), ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 64′).

Δείτε φωτορεπορτάζ και τα στιγμιότυπα στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ