Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πρωταγωνίστρια της Νεολαία ο Αγιασμός στον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό του, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας χρονιάς και των δράσεών του. Ο Αγιασμός αυτός αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον Σύλλογο, καθώς δίνει την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους να ενωθούν και να ξεκινήσουν με ευλογία τις δραστηριότητες των χορευτικών, θεατρικών και μουσικών τμημάτων. 

Η παρουσία του Πατέρα Δημητρίου ήταν για άλλη μια φορά πολύτιμη, γεμίζοντάς τον σύλλογο με δύναμη και ελπίδα για το μέλλον. Η υποστήριξη και η ευλογία του, καθοδηγεί και  ενθαρρύνει όλα τα ενεργά μέλη των Ποντίων Μακροχωρίου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέκος Τσαχουρίδης.

Η παρουσία πολλών μελών ήταν ιδιαίτερα τιμητική και δίνει τη δύναμη στο Δ.Σ. να συνεχίσει το έργο του με περισσότερο ζήλο και αφοσίωση. «Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και ανυπομονούμε να σας δούμε στις επερχόμενες δράσεις μας» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες από τον Αγιασμό:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ