Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πεντάρα στον Διαβατό την πρόκριση η Βέροια

«Φουριόζα» ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Βέροια 1960, η οποία στην 1η φάση του Κυπέλλου Ημαθίας φιλοξένησε τον Ατρόμητο Διαβατού κερδίζοντας τον με 5-0.

Η Βέροια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να επιβληθεί του νεανικού συνόλου του Ατρομήτου Διαβατού, το οποίο με πρωταγωνιστή τον Ματελόπουλο αντιστάθηκε σθεναρά στην πίεση των γηπεδούχων. Ωστόσο, τα κατάφερε μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, εκεί όπου ο Ιωάννου έκλεψε την μπάλα και πέτυχε το 1-0 σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις του Ατρομήτου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Βέροια να πανηγυρίζει άλλες δύο φορές, χάρη σε γκολ της «χρυσής αλλαγής» που ακούει στο όνομα Μπουλάρι, ο οποίος στο 56′ και το 59′ έδωσε προβάδισμα άνεσης στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και κυνήγησαν περισσότερα γκολ, κάτι που πέτυχαν στο 72′ με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ιωάννου, ενώ ο Μιχαηλίδης στην εκπνοή της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 5-0 δίνοντας την πρόκριση στη Βέροια. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΗ, στο γήπεδο του Διαβατού.

Διαιτητές: ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΓΚΟΓΚΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια 1960 (ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΟΥΠΚΟΣ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 61’), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ (ΜΠΟΥΛΑΡΙ 46’), ΤΡΑΧΑΝΑΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΛΕΚΑ, ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ (ΑΧΛΙΩΠΑΣ 74’), ΠΡΑΣΣΑΣ (ΧΑΛΚΙΑΣ 80’), ΝΤΟΓΟΣ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 61’), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Ατρόμητος Διαβατού (ΑΡΓΥΡΙΟΥ): ΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ (ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 46’), ΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ (ΧΟΛΕΒΑΣ 46’), ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΑΜΠΟΡΙΝΟΣ (ΜΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ 79’), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ 59’), ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Μ., ΠΕΤΡΑΚΟΣ, ΚΟΥΚΟΤΣΙΚΑΣ (ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ 67’).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο sportsfan.gr:





























4 σχόλια:

  1. Κυπελλο ημαθιας,οχι ελλαδας με το διαβατο παιζαμε οχι με ομαδα super league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν παιζει φραγκο, που ηθελες να παιζει? παντως να ηταν εκεινος ο τσαμητρος απο καμια ακρη θα ξανα πεθαινε ο ανθρωπος.

      Διαγραφή
    2. Πλάκα μας κάνεις; Το μπάτζετ που έχει η Βασίλισσα δεν το έχουν ούτε ομάδες της Γ Εθνικής! Μην γράφετε αν δεν ξέρετε!

      Διαγραφή
    3. Και τι με αυτό! Η Βέροια έχει βαριά φανέλα και σε λίγα χρόνια θα ανέβει στην superleague 1 και θα παίζει στο κύπελο Ελλάδος! Άστοχο το σχόλιό σου!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ