Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mε 24 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2024.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη προσωρινής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. του Ι.Π. στη Δ.Κ. Αγ.Γεωργίου.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη προσωρινής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. της L.X. στη Δ.Κ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Συνδυασμένες παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος και της διαβίωσης σε πόλεις και κωμοπόλεις (ως 50.000 κάτοικους) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από την ενίσχυση των πράσινων υποδομών και της μείωσης της ρύπανσης», του προγράμματος Κεντρική Μακεδονία, αποδοχή των όρων του προγράμματος και εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων και υποδομών περιφερειακής και τοπικής αρμοδιότητας στην Κεντρική Μακεδονία», του προγράμματος Κεντρική Μακεδονία, αποδοχή των όρων του προγράμματος και εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη συμμετοχής και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Εκτελεστικής Σύμβασης μεταξύ του ΤΕΕ και του Αναδόχου στο πλαίσιο της Συμφωνίας-Πλαίσιο για το Έργο «Κατασκευή έξυπνων πρότυπων διαβάσεων σχολείων με στόχο την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διάβασης μαθητών και αύξηση επιπέδου οδικής ασφάλειας των οδών που εφάπτονται με τα σχολεία.

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη διενέργειας μελέτης, σύναψης σύμβασης, τρόπου ανάθεσης και καθορισμός των όρων πρόσκλησης της διαπραγμάτευσης για την υπηρεσία «Συντήρηση & υποστήριξη διαδικτυακών εφαρμογών λογισμικού Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας εκδηλώσεων για τη προβολή του Δήμου και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας που θα πραγματοποιηθούν την «Μαγική Νύχτα».

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για οικονομική ενίσχυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ENDUROWAY».

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση ή μη έκτακτης μετακίνησης Δημάρχου και Αντιδημάρχου Οικονομικών στην Θεσσαλονίκη και στην Βουλιαγμένη Αττικής.

ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση ή μη παράτασης του συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βέροιας» για το «ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣTIKO ΣΩΜΑ» της Ομάδας Γ΄ «ΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ» της αρ. 63268/21-11-2023 διακήρυξης.

ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση ή μη γενόμενης ενέργειας Αντιδημάρχου για την απευθείας ανάθεση της Υπηρεσίας «Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων (Αποκατάσταση στέγης, στεγάστρου και περίφραξης Δημοτικού κτιρίου στην περιοχή «ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ»)» (αριθμ.αποφ. 35128/14-8-2024).

ΘΕΜΑ 14ο Έγκριση ή μη αναπροσαρμογής μισθώματος ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το 1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βέροιας.

ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διάνοιξη-διαμόρφωση κοινοτικού δρόμου στο Ο.Τ. 1 στην Κοινότητα Καστανιάς» ΑΜ:94/2019.

ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ» ΑΜ:36/2018.

ΘΕΜΑ 17ο Απόδοση ή μη Ημερήσιου Τέλους Λαϊκής Αγοράς Βέροιας Α΄ Τριμήνου έτους 2024, υπέρ της Π.Ε. Ημαθίας.

ΘΕΜΑ 18ο Άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της αριθμ. Α270/2024 απόφασης του Δ/κού Πρωτοδικείου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 19ο Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.

ΘΕΜΑ 20ο Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.

ΘΕΜΑ 21ο Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. από χρηματικό κατάλογο παρελθόντος έτους.

ΘΕΜΑ 22ο Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. από χρηματικό κατάλογο παρελθόντος έτους.

ΘΕΜΑ 23ο Έγκριση ή μη Τεχνικών Προδιαγραφών για προμήθεια «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 24ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ