Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποκλίθηκε στο ρεβανί μας η Θεσσαλονίκη - Τι δήλωσε ο Παγούρας

Μαγειρική επίδειξη από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βέροιας στην 88η Δ.Ε.Θ.

Τα μυστικά για το πιο νόστιμο ρεβανί μοιράστηκε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης με τους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τα μέλη του συλλόγου διοργάνωσαν μαγειρική επίδειξη και ετοίμασαν το φημισμένο ρεβανί Βέροιας που μετρά ιστορία 150 χρόνων.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, Τάσος Παγούρας, τα αγνά ντόπια είναι βασικό συστατικό για το τέλειο ρεβανί. Ο ίδιος, ωστόσο, απέφυγε να αποκαλύψει τη μυστική συνταγή!

«Το ρεβανί μας είναι φημισμένο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Τα μέλη μας είναι γύρω στα 40. Κάθε μέρα βρίσκεις φρέσκο ρεβανί στη Βέροια με ντόπια υλικά. Το μυστικό είναι εκεί. Σίγουρα υπάρχει και η συνταγή που είναι το μυστικό και τα αγνά ντόπια υλικά», τόνισε o πρόεδρος Ζαχαροπλαστών Βέροιας.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

1 σχόλιο:

  1. Οι θεσσαλονικείς τώρα έφαγαν για πρώτη φορά το ιστορικό γλυκό της βέροιας το ρεβανί και ξετρελάθηκαν; 140 χρόνια που γίνεται σε αυτό τον τόπο αυτό το γλυκό τώρα το είδαν πρώτη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ