Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξετρελάθηκε με τα γλυκά της Βέροιας ο Πορτοκάλογλου

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Περίπτερο της Ημαθίας. Η επίσκεψή του συνδυάστηκε με την παρουσία των ζαχαροπλαστών της Βέροιας, οι οποίοι πρόσφεραν στον κόσμο το περίφημο τοπικό γλύκισμα, το ρεβανί, γνωστό για τη γλυκιά του γεύση και την παράδοση που φέρει πίσω από κάθε κομμάτι. 

Η ατμόσφαιρα στο περίπτερο Ημαθία Quality ήταν ζεστή και γιορτινή, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τόσο τις γεύσεις, όσο και τη παρουσία του τραγουδιστή.

Οι ζαχαροπλάστες της Βέροιας, δεν έχασαν την ευκαιρία και του πρόσφεραν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Έφτιαξαν ρεβανί και ειδικά μια... πορτοκαλόπιτα, ένα γλύκισμα που συνδύαζε άριστα το όνομά του, με την παράδοση της περιοχής. 

Η χαρά όλων ήταν έκδηλη, και οι ζαχαροπλάστες φωτογραφήθηκαν με τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Η στιγμή αυτή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αποτυπώθηκε στη μνήμη τόσο των παρευρισκομένων όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη, δημιουργώντας μια γλυκιά ανάμνηση στη ΔΕΘ.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ