Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξανά στον Οικονόμου ο Τσαβδαρίδης: Πρόταση για ηλεκτρικό λεωφορείο στον Aρχαιολογικό Xώρο της Βεργίνας

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βασίλη Οικονόμου, όπου και του έθεσε ανάμεσα σε άλλα ζητήματα και αυτό της ανάγκης εγκατάστασης όσο το δυνατόν περισσότερων φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ημαθία, ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης τον επισκέφθηκε εκ νέου σήμερα (24 Σεπτεμβρίου) μαζί με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη, προκειμένου να συζητήσουν ακόμη πιο αναλυτικά τη δυνατότητα της σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκατάστασης παρόμοιων φορτιστών σε διάφορα σημεία του Δήμου της Βέροιας.

Επιπροσθέτως, ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε από τον Υφυπουργό να εξετάσει τη δυνατότητα παραχώρησης, μέσω της σχετικής προμήθειας ηλεκτρικών λεωφορείων από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ενός μικρού ηλεκτρικού λεωφορείου 20 θέσεων, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά επισκεπτών στη διαδρομή από το parking του αρχαιολογικού χώρου στη Βεργίνα μέχρι και το Ανάκτορο, κάτι που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την παροχή υπηρεσιών και την τουριστική εμπειρία σε έναν έτσι και αλλιώς εμβληματικό χώρο.

Ο κ. Οικονόμου είδε ιδιαίτερα θετικά και την πρόταση για το ηλεκτρικό λεωφορείο, υπογραμμίζοντας ότι θα εξετάσει το ζήτημα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων που του παρέχει ο κεντρικός σχεδιασμός ενώ όσον αφορά στην εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, άναψε το πράσινο φως στις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο του Υπουργείου όσο και του Δήμου της Βέροιας να προχωρήσουν στις απαραίτητες κοινές διαδικασίες για την ταχύτερη υλοποίηση του σχετικού αιτήματος.

2 σχόλια:

  1. Στη Βέροια ετοιμάζονται για φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ στην Ευρώπη μαθαίνουμε απο τις σχετικές με τα αυτοκίνητα ιστοσελίδες ότι, (Μεγάλη πτώση των πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, car and driver) (Η μείωση των πωλήσεων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων προβληματίζει πολλαπλώς, CNN Greece)
    (Γερμανία: Πτώση 69% στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων caroto. gr) και πολλά άλλα.
    Τι γίνεται ρε παιδιά ; Μήπως κατι κάνετε λάθος ;
    Καλοπροαίρετα ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ