Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρίμα ρε ΠΑΟΚ! Άργησες Λουτσέσκου...

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Μάγκας ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία. Έπαιξε στα ίσια την Γαλατά και αν ήταν λίγο πιο τυχερός και συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια θα είχε φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Λουτσέσκου έβγαλε μέταλλο απέναντι σε μια ομάδα που κοστίζει γύρω στα 300.000.000 ευρώ. Ζαλίζουν τα νούμερα! 

Αν ο Κωνσταντέλιας είχε σκοράρει στο τετ-α-τετ θα βλέπαμε άλλο ματς. Οι Τούρκοι θα έβγαιναν όλοι μπροστά και ο Δικέφαλος θα τους τρυπούσε στις αντεπιθέσεις. Κρίμα για την μεγάλη προσπάθεια, αλλά κάτι τέτοιες βραδιές σε μεγαλώνουν σαν σύλλογο. Ακούγεται το όνομά σου στην ευρώπη και χτίζεις brand name. Έχω την αίσθηση πως ο Ρουμάνος τεχνικός άργησε λίγο να κάνει τις αλλαγές του. Έπρεπε να φρεσκάρει νωρίτερα την ομάδα του. 

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στην ευρώπη, αρκεί να πάρει τα εντός έδρας παιχνίδια που έχει με θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους. Τώρα σειρά έχει την Κυριακή το τοπικό ντέρμπι. Οι Αρειανοί είναι σε πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το πρωτάθλημα του Βικελίδης. Θα γίνει ωραίο ματς.

7 σχόλια:

  1. Κατασκοπε εισαι ο χειροτερος ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμπαλος.Ασχετος.Αχρειαστος.Αστοχος.Αχρηστος.Αμυαλος.Αστραχαν.Α και ντιπ βλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και άμα ο καρίμ είχε βάλει την κεφαλιά στο τελευταίο ματς πέρσυ χαριλάου και άμα δεν έτρωγε το αυτογκολ με τη μάλμε και άμα και άμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφυγε νικητης απο τη πολη,τα γκολ που θα αρπαζε ηταν 6,και αρπαξε τρεια μονο.αρα ουτε στο παπα μη το πουμε.
    Μπραβο στη Γαλατα που τηρησε το fair play.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο στην γαλατα..... πολυ καλη εμφανιση απεναντι στο κακο ποακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλός ο ΠΑΟΚ ,καλύτερη η Γαλατά δίκαιο το αποτέλεσμα στο κάτω κάτω ντέρμπυ της Πόλης ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ