Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοζάνη: Kαραμπόλα αυτοκινήτων στην Εγνατία

Mεταφέρθηκαν τραυματίες στο Νοσοκομείο «Μαμάτσειο»
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου στην Εγνατία, στο ρεύμα από Γρεβενά προς Κοζάνη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, καραμπόλα τριών ή τεσσάρων αυτοκινήτων κοντά στα διόδια της Σιάτιστας, στο ρεύμα Γρεβενά προς Κοζάνη, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 7/9. 


Στο Μαμάτσειο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τραυματίες, οι οποίοι υποβάλλονται σε εξετάσεις κι απ’ ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαία Κοζάνης.


3 σχόλια:

  1. Σε εκείνο το σημείο, όπως και στα διόδια της Καστανιάς, στενεύει ηλιθίως η Εγνατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτο πρεπει να πεσουν τα ορια ταχυτητας. Και να γινει συντομα. 130 αριστερη λωριδα και δεξια λωριδα 90. Και φροντιστε να μην απασχολειστε με αλλα πραγματα καθως οδηγειτε. πχ με το κινητο η με την οθονη του αυτοκινητου. Στα φαναρια ακομη και στο ξεκινημα βλεπω 20 απο τους 30 οδηγους με το κινητο και καποιοι το εχουν στο ποδι γιατι παρατηρω οτι το βλεμμα τους ειναι κατω και οχι στον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Βαλκάνιοι αλλοδαποί κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς χωρίς φλας για να αλλάξουν λωρίδα. Ειδικά στα διόδια για να περάσουν πιο γρήγορα. Μου έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα και από τύχη δεν τράκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ