Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Αλεξάνδρεια - Πολύμυλος λόγω εργασιών


Εργασίες αποκατάστασης στεγάνωσης του φορέα και των φθορών ασφαλτικών στρώσεων σε διάφορες γέφυρες της Εγνατίας Οδού, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Για τον λόγο αυτό και αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Αστυνομία αποφάσισε:

Τον κατά περίπτωση αποκλεισμό, της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο τμήματα της Εγνατίας Οδού ως κάτωθι:

1. Α/Κ Βέροιας (14) - Α/Κ Κουλούρας (15), από Χ.Θ. Κ 255+766 έως Χ.Θ. Κ 255+950 (εφαρμογή τυποποιημένης - εγκεκριμένης σήμανσης για εργοτάξια μακράς διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων).

2. Α/Κ Κουλούρας (15) - Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (16), από Χ.Θ. Κ 263+214 έως Χ.Θ. Κ 265+300 (εφαρμογή τυποποιημένης - εγκεκριμένης σήμανσης για εργοτάξια μακράς διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων).

3. Α/Κ Βέροιας (14) - Α/Κ Πολυμύλου (13), από Χ.Θ. Η 230+194 έως Χ.Θ. Η 229+736 (εφαρμογή τυποποιημένης - εγκεκριμένης σήμανσης για εργοτάξια μακράς διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων). Προαναφερόμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) φάσεις όπως αναγράφεται στην τεχνική έκθεση.

4. Α/Κ Πολυμύλου (13) – Α/Κ Βέροιας (14), από Χ.Θ. Κ 229+736 έως Χ.Θ. Κ 230+194 (εφαρμογή τυποποιημένης - εγκεκριμένης σήμανσης για εργοτάξια μακράς διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων).

Α. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν καθημερινά από έκδοση της παρούσης έως και 20-12-2024.

Β. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών η εργοταξιακή σήμανση καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι βασισμένα στις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ - ΣΕΕΟ), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ Β905/20-05-2011).

Γ. Η εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται από την ανάδοχο εταιρεία του έργου «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΙΝΤΡΑΚΑΤ», με μέριμνα και υπό την επίβλεψη της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.». Η ανάδοχος εταιρεία του έργου υποχρεούται, καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, να συντηρεί και να επιτηρεί την οδική σήμανση για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Στο τμήμα Α/Κ Βέροιας (14) - Α/Κ Πολυμύλου (13) και αντίστροφα, επιπλέον της στατικής σήμανσης, θα εφαρμοστεί και δυναμική σήμανση μέσω των ηλεκτρονικών Πινακίδων Μεταβλητών Μηνυμάτων(VMS) και των Πινακίδων Καθορισμού Λωρίδας Κυκλοφορίας(LCS) των σηράγγων.

Δ. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, δε θα εκτελούνται εργασίες, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κτλ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ