Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγχαρητήρια επιστολή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προς τα Κ.Ξ.Γ. «Κόσμος»


Για την επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις LOWER και PROFICIENCY του Πανεπιστημίου MICHIGAN

Μια σημαντική διάκριση έλαβαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσώνμ «Κόσμος», από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την άρτια προετοιμασία των μαθητών τους για τις εξετάσεις LOWER και PROFICIENCY του Πανεπιστημίου MICHIGAN, που οδήγησε σε άριστες επιδόσεις.


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση των εκπαιδευτικών στην προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις και την δέσμευσή τους για αριστεία στη διδασκαλία της γλώσσας.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης




Σε ελεύθερη μετάφραση η επιστολή αναφέρει:

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση θα ήθελε να συγχαρεί εσάς και την εξειδικευμένη ομάδα στα Κ.Ξ.Γ. «ΚΟΣΜΟΣ» για το εξαιρετικό επίτευγμα στην προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις του ECCE και του ECPE. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα δείχνουν τη δέσμευσή σας για αριστεία στη διδασκαλία της γλώσσας που είναι πραγματικά αξιέπαινη. Είναι εμφανές ότι η προσέγγιση, η μεθοδολογία του σχολείου σας καθώς επίσης και οι ακούραστες προσπάθειες των καθηγητών σας έχουν ολοκληρωθεί με σημαντικές επιτυχίες. Τα επιτεύγματα των μαθητών σας στις εξετάσεις του Michigan είναι μια απόδειξη για τη σταθερή αφοσίωση στην ανάπτυξη τους και στην εξέλιξή τους. Η επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις του Michigan είναι ένα σταθερό θεμέλιο για τα μελλοντικά τους σχέδια και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν στα Κ.Ξ.Γ. «ΚΟΣΜΟΣ».

Έναρξη εγγραφών: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου


Σας περιμένουμε... 

Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Κόσμος»

• Παστέρ 12 (Εληάς & Παστέρ)
☎️ 23310 73274

• Ιουστινιανού 24 (Καλλιθέα)
☎️ 23310 60774

instagram: kosmos.veria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ