Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημείο «καρμανιόλα» - Κάτι πρέπει να γίνει

Με αφορμή το προχθεσινό τροχαίο λίγο έξω από τη Βέροια (δείτε εδώ), έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα, σχετικά με το συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί «καρμανιόλα» για τους οδηγούς. 

Κατά το παρελθόν έχουν συμβεί πολλά τροχαία, με αποκορύφημα, τον Απρίλιο του 2024 όταν είχε συμβεί ένα πολύνεκρο, με θύματα δύο γυναίκες, που έχασαν την ζωή τους όταν έπεσε πάνω τους ένα ΙΧ, την ώρα που περίμεναν στην στάση (δείτε εδώ).

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος. Καθημερινά, διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα που αναπτύσουν υπερβολική ταχύτητα, αλλά και βαριά οχήματα που πηγαίνουν ή έρχονται από Νάουσα και Έδεσσα. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να πάρουν άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι τροχαίου ατυχήματος.

6 σχόλια:

  1. τα λεφτα απο την ε.ε δοθηκαν για υποδομες σε δρομους πλουταπαργωγικες πηγες και αλλα και οχι για υις υποδομες εξοχικων κατοικιψν των αρχοντων και των τσιρακιων των. ο δρομος που σταματαει στον αη γιωργη απο την ναουσα επρεπε να ενωνει την εδεσσα με την κουλουρα. αυτη ειναι η αιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατεβαστε το οριο ταχυτητας στα 30 αντι 50. Πολλοι οδηγοι ακομη μυαλο δεν βαλανε. Αμα τους πετυχετε με την επηρεια αλκοολ για υπερβολικη ταχυτητα, χρηση κινητου τηλεφωνου θα πρεπε να τους παρετε τα διπλωματα για παντα αν δεν συμορφωθουν. Το ιδιο να ισχυει και στους οδηγους μηχανων. Καντε το με το γαλλικο συστημα. Οδηγηση με : επηρεια αλκοολ, υπερβολικη ταχυτητα, χρηση κινητου τηλεφωνου στερηση διπλωματος για παντα. Σε περιπτωση που ο οδηγος οδηγει χωρις διπλωμα το οχημα να κατασχεται για δημοπρασια η για καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ατυχής η πρότασή σας. Θα ήταν καλύτερα να κατέβει το όριο στα 20 km, ώστε να χρειαζόμαστε άλλα 10 λεπτά να φτάσουμε στη Βέροια. Για την ταμπακιέρα όμως μούγκα.

      Διαγραφή
  3. Μήπως να μάθουν οι ελλαδιστανοι να οδηγούν;
    Γιατί προκειμένου να πουληθούν αυτοκίνητα,έχουν πάρει διπλώματα όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα γίνει επιτέλους ο συνδετήριος δρόμος που να ενώνει την Εγνατία με την Σκύδρα η τα συμφέροντα είναι πολλά στο να μήν υλοποιηθεί..... κρίμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσε να γίνει ο δρόμος που ενώνει την Εγνατία με την Σκύδρα μέσω Νάουσας αλλά θα χάσει η Βέροια εισόδημα (Ναουσαίων). Ας κατεβάσουμε το όριο ταχύτητας στα 5χλμ/ώρα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ