Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατέρρευσε «πυραμίδα» με θύματα εκατοντάδες Ημαθιώτες

Έχασαν από 100 ευρώ έως και πολλές χιλιάδες!
Άλλη μια νέα ιστορία τύπου "πυραμίδας" αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, αφήνοντας δυστυχώς χιλιάδες θύματα στην Ελλάδα και εκατοντάδες στην Ημαθία.

Το σύστημα λειτουργούσε μέσω μιας πλατφόρμας επενδύσεων, υποσχόμενη γρήγορα και υψηλά κέρδη μέσω πληρωμένων likes, views και εικονικών παραγγελιών σε sites. Αρχικά, οι πρώτοι συμμετέχοντες κέρδιζαν καθημερινά μικρά ποσά, προσελκύοντας περισσότερους επενδυτές που γραφόταν «από κάτω τους» στην πλατφόρμα, αποδεχόμενοι πρόσκληση του ήδη συμμετέχοντα. Προϋπόθεση ήταν η κατάθεση και η ανάληψη να γίνεται μόνο σε κρυπτονομίσματα, με την αρχική επένδυση να είναι το ελάχιστο 100 ευρώ.

Η «πυραμίδα» αυτή έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τους τελευταίους μήνες στην Ημαθία, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο είχε κυρίως η ευρύτερη περιοχή της Νάουσας, με αρκετούς «επενδυτές» που συμμετείχαν και φέρονται ότι κερδίζουν μεγάλα ποσά. Στο χορό των διακτυακών επενδύσεων μπήκε φυσικά και η Βέροια, με δεκάδες συμπολίτες μας να εγγράφονται στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, από την περασμένη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, άρχισαν να ηχούν οι πρώτες... καμπάνες, με τους επενδυτές να αντιλαμβάνονται ξαφνικά πως αδυνατούσαν να ρευστοποιήσουν τα κέρδη τους σε... κρυπτονομίσματα. Πρόκειται για εκατοντάδες συντοπίτες μας από όλη την Ημαθία, που άλλοι κλαίνε ευτυχώς μόνο το αρχικό τους κεφάλαιο τα 100 ευρώ, ενώ δυστυχώς άλλοι κλαίνε... χιλιάδες ευρώ.

Ήδη τα θύματα απευθύνηκαν σε δικηγόρο της Βέροιας, με πολυετή εμπειρία στο ποινικό δίκαιο και τα ηλεκτρονικά εγκλήματα. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, καθώς το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει πανελλήνια διάσταση.

4 σχόλια:

  1. τι να σας κανει ρε; που την ειδατε ολοι ευκολοι επιχειρηματιες και σου λεει βαλε 100ε και βγαλε 130;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι πολλοί Βεροιώτες μπήκαν να πλουτίσουν και πήρα ένα ωραίο κουλούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ 50% ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι απάτη, αφού πρόκειται για «πλατφόρμα επενδύσεων» τα «θύματα» - επενδυτές, έπρεπε να ξέρουν πως αν κάτι ανεβαίνει, μπορεί και να κατέβει. Περαστικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ