Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου στα Καππαδόκεια Γιαννιτσών


Στα «Καππαδόκεια» του Νέου Μυλότοπου Γιαννιτσών, συμμετείχε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, ανταποκρινόμενος με χαρά στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Καππαδόκες», στο πλαίσιο των 100 Χρόνων από την εγκατάσταση των προσφύγων στον Νέο Μυλότοπο.


Όπως αναφέρουν και τα μέλη του Συλλόγου Μακροχωρίου, η συμμετοχή τους σε αυτήν την όμορφη γιορτή ήταν μια ευκαιρία να αναβιώσουν παλιές μνήμες, να ενισχύσουν τους δεσμούς φιλίας που τους συνδέουν και να τιμήσουν μαζί τις ρίζες τους. «Η κοινή μας ιστορία και η φιλία επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ των συλλόγων μας , ανανεώνοντας τη συνεργασία μας που θα έχει και στο μέλλον καρπούς».




Ευχαριστούν θερμά:

- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Μυλοτόπου Γιαννιτσών «Οι Καππαδόκες» για την εξαιρετική φιλοξενία.
- Τους χορευτές μας, που για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
- Τον χοροδιδάσκαλό μας Κυριάκο Παλασίδη, για την ακούραστη προσπάθειά και αφοσίωσή του στην διδασκαλία των Ποντιακών μας χορών.
- Τους εξαίρετους μουσικούς μας, Χρήστο Τσανακτσίδη στο νταούλι και Βασίλη Σταφανίδη στη λύρα, που με το πάθος τους για την Ποντιακή μουσική μας εντυπωσίασαν όλους.
- Τους συνοδούς και βοηθούς, που μας συντροφεύουν επιβεβαιώνοντας κάθε φορά την επιτυχία των αποστολών μας.

Δείτε φωτογραφίες:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ