Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάλεσμα διαμαρτυρίας από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων

Από το Δ.Σ.της Ένωσης Γονέων Δήμου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «
Αγαπητοί γονείς, η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολλά και δύσκολα προβλήματα. Δύο από τα καινούργια προβλήματα που το Υπουργείο Παιδείας φρόντισε να προσθέσει στα ήδη υπάρχοντα και σοβαρα προβλήματα του εκπαιδευτικού μας συστήματος και των σχολικών κτηρίων είναι οι συγχωνεύσεις των τμημάτων σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια και η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών Α/βαθμιας και Β/βαθμιας εκπαίδευσης των Δήμων, που δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων όσον αφορά την κάλυψη των αναλώσιμων και της γραφικής ύλης. 

Η Ένωση Γονέων ήρθε σε συνάντηση με τον Δήμο Βέροιας και με τους εκπροσώπους των ΣΕΠΕ Ημαθίας (δάσκαλοι) και ΕΛΜΕ Ημαθίας (καθηγητές) και αποφασίσαμε στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων «η ισχύς εν τη ενώσει». 

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην κοινή συνέντευξη τύπου που θα δώσουμε, οι παραπάνω φορείς, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 στο καφέ Belunga στην Βέροια, στις 12:00 π.μ. και στην συνάντηση διαμαρτυρίας Γονέων, Καθηγητών και Δασκάλων που θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 13:00 το μεσημέρι, θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση ψηφίσματος κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων στην Α/βαθμια και στην Β/βαθμια. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. Είναι επιτακτική η ανάγκη της δραστηριοποίησής μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ