Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καφεκοπτείο Ηλιάδη»: Γευστικό και υγιεινό πρωινό για τους μαθητές

Χωρίς ζάχαρα, χωρίς φοινικέλαιο με μέλι και κακάο
Τα σχολεία ξεκίνησαν και στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη», φροντίζουμε οι μικροί μας φίλοι να απολαμβάνουν γευστικά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα! Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να ξεκινούν την ημέρα τους με τη σωστή διατροφή, προσφέροντάς τους φυσικά και θρεπτικά σνακ που θα τους δώσουν ενέργεια και δύναμη για το σχολείο.

Σε συνεργασία με την εταιρεία @the.bee.bros, προσφέρουμε μια ποικιλία από προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, όλα χωρίς φοινικέλαιο, ζάχαρη ή χρωστικές. Στα ράφια μας θα βρείτε δημητριακά γεμάτα γεύση και θρεπτικά συστατικά, μπισκότα χωρίς ζάχαρη, αφράτο κέικ, καθώς και γκοφρετάκια με μέλι και κακάο – ιδανικά για το πρωινό ή το κολατσιό στο σχολείο. Κάθε προϊόν είναι επιλεγμένο με βάση την ποιότητα και την υγιεινή διατροφή, για να προσφέρουμε στα παιδιά μια ισορροπημένη και απολαυστική εμπειρία.

Ελάτε στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη», Βενιζέλου 8, στο κέντρο της Βέροιας, και ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία από φυσικά προϊόντα που φροντίζουν την υγεία και την ευεξία των παιδιών σας. Μαζί, κάνουμε κάθε μέρα στο σχολείο πιο δυναμική και γευστική!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ