Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» οι νέες σοκολάτες της «Laurence»

Στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» Βενιζέλου 8, στο κέντρο της Βέροιας, θα ανακαλύψετε μια μοναδική ποικιλία από εκλεκτές σοκολάτες και γλυκίσματα, ιδανικά για τους λάτρεις της σοκολάτας και των ιδιαίτερων γεύσεων. 

Ανάμεσα στις εξαιρετικές επιλογές, ξεχωρίζει η σοκολάτα σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς με «Μarzipan», προσφέροντας μια αρμονία γλυκύτητας και αμυγδάλου που θα σας συναρπάσει. 

Για όσους προτιμούν κάτι ξεχωριστό, υπάρχει η σοκολάτα με γέμιση φύλλο κανταΐφι και κρέμα κελυφωτού φιστικιού, ένας συνδυασμός παραδοσιακής ελληνικής ζαχαροπλαστικής και αξεπέραστης γεύσης. 

Επιπλέον, στο κατάστημα θα βρείτε πουράκια σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, που καλύπτουν όλα τα γούστα, από κλασικές μέχρι πιο εκλεπτυσμένες επιλογές. Όλα τα προϊόντα προέρχονται από την ελληνική εταιρεία Laurence, η οποία είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα και τις πρωτότυπες συνταγές της. 

Το «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» σας προσκαλεί να δοκιμάσετε αυτές τις γλυκές δημιουργίες, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία γεύσης που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο.

Όλα της ελληνικής εταιρείας «Laurence».

Σοκολάτα σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς με Μarzipan




Σοκολάτα με γέμιση φύλλο κανταΐφι και κρέμα κελυφωτού φιστικιού






Πουράκια σε 4 διαφορετικές γεύσεις




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ