Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημερίδα για τα παιδιά των Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Τσάντες και σχολικά είδη στα «πρωτάκια»
Ημερίδα για τους γονείς αστυνομικούς, τα τέκνα των οποίων θα φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού, πραγματοποίησε για 7η χρονιά, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2024 στη Βέροια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.


Ομιλίτρια στην ημερίδα που είχε θέμα «Πληροφορίες και συμβουλές για την ομαλή ένταξη των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ειδική προσέγγιση των προβλημάτων συμπεριφοράς. Το διαδίκτυο στη ζωή των παιδιών μας», ήταν η ειδική Παιδαγωγός και Λογοθεραπεύτρια Λουκία Χατζηβασιλείου, υπεύθυνη των κέντρων Λογοθεραπείας «Κλεψύδρα». 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Απόστολος Μούρτης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εκδήλωση αυτή, που έχει γίνει πλέον θεσμός πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αφού πραγματοποιείται για 7η φορά.

Μετά το πέρας της ομιλίας, όπως κάθε φορά, χορηγήθηκαν σχολικές τσάντες και γραφική ύλη σε όλα τα παιδιά της Α' Δημοτικού, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές για μία καλή σχολική σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ