Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Σιδηρά Κυρία» του Μητσοτάκη επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια

Τον δήμο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2024 η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα Έλενα Σώκου. Η κ. Σώκου επισκέφτηκε φορείς, συλλόγους, συνεταιρισμούς και υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τις 10 το πρωί από το δημαρχείο Αλεξάνδρειας και ολοκληρώθηκε μετά τις 8 το βράδυ στον ΤΟΕΒ Τρικάλων. Στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Δημήτρη Σαμαρά με τον οποίον συζήτησαν τα προβλήματα της υπηρεσίας. Η «Σιδηρά Κυρία» Βορείου Ελλάδος άκουσε με προσοχή όσα είχε να της πει ο Διοικητής και κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις σχετικά με αυτά που είχε να της πει ο Αστυνόμος Β'. 

Στο πλευρό της ήταν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, οι πολιτευτές Στέλλα Αραμπατζή και Γιώργος Γουλτίδης, εκπρόσωποι των τριών κυβερνητικών βουλευτών Ημαθίας και ο Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη από το alexandreia-gidas.gr:










5 σχόλια:

  1. δουλειές δεν έχουν όλοιαυτοί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ειχα μια φαγουρα για την σιδηρα κυρια .... χρηματα για πεταμε εχουμε και την πληρωνουμε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βασικά είπε Σιδηρά την Σιρμουλα σκεφτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την λες και σιδηρά, μαϊντανό την λες που πάει ακάλεστη παντού

      Διαγραφή
  4. "Σιδηρά" Κυρία ήταν μόνο η Θάτσερ μη κλέβετε τον τίτλος της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ