Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών τίμησε τον σπουδαίο Θεόδωρο Πολυχρονιάδη - Ποιοι ήταν εκεί;

Ο Σύλλογος Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας τίμησε τη μνήμη ενός αγαπητού γιατρού και σπουδαίου ανθρώπου. Ο Θεόδωρος Πολυχρονιάδης απεβίωσε το καλοκαίρι του 2024 βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη της κοινωνία της Βέροιας, αφού ήταν ένας άνθρωπος που συμμετείχε ενεργά στα δρώμενα της πόλης, προσφέροντας με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.


Θέλοντας να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου 2024, πνευματική εκδήλωση στο πολυχώρο «Ελιά» στη Βέροια, με την αίθουσα να γεμίζει ασφυκτικά, ως μια απόδειξη της αγάπης που έτρεφε ο κόσμος προς το πρόσωπό του.


Με ιστορίες από το παρελθόν και τον βίο του Θεόδωρου Πολυχρονιάδη ο ιατρός και συγγραφέας Αναστάσιος Βασιάδης, ο Υποστράτηγος ε.α. και ιστορικός ερευνητής Αλέξανδρος Τρομπούκης, ο γεωπόνος και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι Τριποτάμου Βέροιας» Κωνσταντίνος Τσιτλακίδης, ο καθηγητής και συγγραφέας Φώτης Σιμόπουλος και ο συγγραφέας Αλέξανδρος Χατζηκώστας, τίμησαν τη μνήμη του αλησμόνητου ιατρού και ανεκτίμητου φίλου.

Τον συντονισμό ανέλαβε ο κ. Γεράσιμος Καλιγάς.

Δείτε φωτογραφίες:







































4 σχόλια:

  1. Αθάνατος ............Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερώτημα είναι , ποιοί δεν ήταν εκει. Υπήρχε λόγος που κανείς απο τον Δήμο δεν ήταν παρών; Αν ήταν πανηγύρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο "Σύλλογος Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας" , έχει δικό του καταστατικό και τιμά ένα μέλος δικό του , δεν είναι υποχρεωμένο να καλέσει , ούτως άλλως ενημέρωσε στο κοινό ότι θα τιμήσει την μνήμη του ....ήδη βλέπουμε και δημοτικούς σύμβουλους , τέλος δεν είναι πανηγύρι ....Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  3. Ένας ακούραστος άνθρωπος. Προσέφερε στην πόλη όσο όλοι μαζί οι Βεροιώτες. Πλήθος Τον τίμησαν με την παρουσία του. Πολύ λυπηρό που η τοπική εξουσία, ήταν απολύτως απούσα. Έστω έναν καλό λόγο για τον Θόδωρο Πολυχρονιάδη; Έχουμε πολλούς με την δική του προσφορά; Τελικά ισχύει το ουδείς προφήτης στον τόπο του αλλα, γιατί για τον Πολυχρονιάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ