Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ΑΕΚάρα που πάει για πρωτάθλημα, ο ντεφορμέ Λουτσέσκου και η εκδίκηση του «Κάρυ»

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Η κερδισμένη της αγωνιστικής είναι η ΑΕΚ. Όχι μόνο γιατί πάτησε κορυφή, αλλά γιατί έστελε μήνυμα στους αντιπάλους της, πως πάει με σπασμένα φρένα για το πρωτάθλημα. «Θωρηκτό» ο Πιερό κατάπιε τον Ίγκαρσον και τον Γέντβαι. Δίκαια πήρε τη νίκη η Ένωση, με τον Παναθηναϊκό να μένει πίσω στην βαθμολογία. Αν χάσει και με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, βλέπω ο προπονητής να απολύεται. 

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο «Κάρυ» πήρε την εκδίκησή του για το περσινό ματς στο «Βικελίδης». Ο Μάντζιος έπαιξε έξυπνα και για μια ακόμα φορά πήρε το πορτοφόλι του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Λουτσέσκου μου δείχνει πως αυτό το διάστημα είναι ντεφορμέ. Τόσο στην Τουρκία, όσο και με τον Άρη έκανε κακό κοουτσάρισμα. Ειδικά με τον Άρη τα έκανε θάλασσα. 

Είναι δυνατόν να μην παίξει ούτε ένα λεπτό ο Σορετίρε και να παίζει δεύτερο σερί ματς ο 37χρονος Τάισον; Από την άλλη πλευρά, μου βάζεις τον ξεκούραστο Ντεσπότοφ στο 77 λεπτό; Δεξιά με τον Όττο μπάζεις, γιατί δεν βάζεις τον Σάστρε; Η ομάδα ήταν κουρασμένη από το ματς με την Γαλατά και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Είχε και την ατυχία με τα δύο δοκάρια, αντίο ζωή το έργο. 

Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Θα δούμε πολλές γκέλες και ντέρμπι που θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα πλέι-οφ, εκεί που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Αν έλεγα πως έχει τις λιγότερες πιθανότητες για να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα, θα απαντούσα ο Παναθηναϊκός. Δεν με πείθει πως θα το φτάσει μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ